Samsung predstavio LED MFM monitore

Kompanija Samsung poručuje da bez obzira na to da li pripremate prezentaciju ili želite da gledate film, igrate najnoviju video igru ili gledate omiljeni TV kanal, serija njihovih LED MFM monitora vam sve to omogućava. Ovi multifunkcionalni uređaji donose visoke performanse i brojne višenamenske funkcije kombinujuć

Kompanija Samsung poručuje da bez obzira na to da li pripremate prezentaciju ili želite da gledate film, igrate najnoviju video igru ili gledate omiljeni TV kanal, serija njihovih LED MFM monitora vam sve to omogućava. Ovi multifunkcionalni uređaji donose visoke performanse i brojne višenamenske funkcije kombinujući sadržaj televizora, računara i audio uređaja. Ugrađeni TV tuner, zvučnici, daljinsko upravljanje, izuzetan kvalitet slike, kompatibilnost sa operativnim sistemom Windows 8, ali i mogućnost povezivanja sa brojnim drugim uređajima, čine ove monitore vrlo praktičnim i svrsishodnim, poručuje kompanija Samsung. Takođe, ova Samsungova serija monitora nudi “sliku u slici”, odnosno možete gledati televizor i raditi na svom računaru, u isto vreme. Takođe, ovo su jedinstveni uređaji koji u ovoj dijagonali nude Full HD rezoluciju prilikom gledanja televizijskog programa.
Samsung LED MFM monitori

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi