Greška

Došlo je do greške.

Samsung povlači sve Galaxy Fold primerke koji su dati novinarima na testiranje

23.04.2019 19:40 | 0 Mobile
Samsung povlači sve Galaxy Fold primerke koji su dati novinarima na testiranje


Dan, nakon što je objavio zvanično saopštenje o odlaganju objave svog prvog savitljivog telefona, Samsung je počeo i sa globalnim povlačenjem Galaxy Fold primeraka koji su dati IT medijima i novinarima na testiranje. Prema navodima, Samsung je testere zamolio da vrate uređaje kako bi mogao da izvrši temeljnu analizu problema koji su nastali sa ekranima uređaja.

Čitav ovaj fijasko je nastao nakon što su određeni korisnici odlepili zaštitni sloj sa ekrana, što je dovelo do toga da displej ne funkcioniše pravilno. Drugi su prijavljivali ispupčenja na ekranu, što je polovinu displeja činilo neupotrebljivim. U svakom slučaju, telefon ima određenih problema sa izdržljivošću i Samsung je odlučio da se pozabavi problemom pre nego što se Galaxy Fold nađe kod većeg broja korisnika.

 

Pogledajte još: Samsung odložio Galaxy Fold objavu u Kini


Juče je južnokorejska kompanija objavila da privremeno odlaže objavu telefona. Samsung neće ukinuti objavu, tako da oni koji su prednaručili telefon i dalje će prvi dobiti novi uređaj.

Samsung ističe da je sada primarni fokus kompanije poboljšanje uređaja i omogućavanje najboljeg mogućeg korisničkog iskustva.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Lenovo Z6 Pro ozvaničen sa četiri kamere i velikom baterijom

Galaxy S9, S10 i Galaxy Tab S5e sada imaju Linux on DeX podršku

10104
10105
10106
10107
10108
10109