Greška

Došlo je do greške.

Samsung počeo sa proizvodnjom preklopnih OLED panela

30.06.2018 18:55 | 2 Mobile
Samsung počeo sa proizvodnjom preklopnih OLED panela


Južnokorejski ETNews izveštava da je od pouzdanog izvora došao do zanimljivih detalja o Samsungovim sklopivim OLED panelima. Navodi se da se južnokorejski gigant sprema za početak masovne proizvodnje sklopivih OLED panela, koji bi trebalo da budu glavna odlika Samsung X telefona, koji se očekuje naredne godine.

sam2_153.jpg

Međutim, ovaj najnoviji izveštaj sugeriše nešto drugačiji pristup od onoga što smo do sada čuli. Prvobitno je Samsungov telefon trebalo da se rasklapa vertikalno, a veličina uređaja bi sa 4.5 inča porasla na 7.3 inča. Međutim, kako je ovo izgledalo nepraktično, preoizvođač sada razmatra dizajn koji omogućava rasklapanje dve trećine uređaja.


Pogledajte još: Samsungov sklopivi telefon bi mogao koštati 2000 dolaraNavodno, dizajn ekrana će biti spreman za objavu tokom 2019. godine, što se poklapa i sa poslednjim glasinama koje smo imali.

Prema savemu sudeći, sklopivi telefoni će biti naredna velika stvar i trend u industriji, a iz Samsunga tvrde da će dolazeći telefon biti funkcionalan od samog starta, te da se neće raditi o pukom triku.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije 

Komentari

0 Dodaj komentar

Očekuje se pad cena grafičkih karti tokom jula

Google planira sopstvenu gejming platformu

10104
10105
10106
10107
10108
10109