Greška

Došlo je do greške.

Samsung patentirao jedinstven dizajn telefona sa tri displeja

29.07.2019 16:10 | 2 Mobile
Samsung patentirao jedinstven dizajn telefona sa tri displeja


Era inovativnih dizajna telefona je počela, a najambiciozniji komercijalno dostupni trenutno je dizajn sklopivog/fleksibilnog pametnog telefona. Međutim, proizvođači i dalje eksperimentišu sa drugim vrstama dizajna.

Tako je južnokorejski tehnološki gigant Samsung dobio odobrenje za novi patent za dizajn telefona sa tri ekrana, koji su postavljeni jedan na drugi. Zahtev za patent je kompanija podnela u avgustu prošle godine a odobren je u martu ove godine.

Zahvaljujući fotografijama, do kojih je došao sajt LetsGoDigital, možemo videti tri dela od kojih svaki ima ekran. Na dnu je srednja sekcija i metalna šipka koja drži tri dela zajedno. Iz slika patenata, čini se da će korisnik moći da se pomera levo ili desno kroz delove telefona nezavisno jedan od drugog. Dizajn izgleda sasvim jedinstven i kućište deluje izuzetno tanko.

sam2_281.jpg


Na uređaju ne postoje vidljivi tasteri ili senzori kamere, osim risivera. Poleđina uređaja je takođe potpuno glatka. Ne može se sa sigurnošću reći da li će Samsung proizvoditi ovakav telefon, jer je patent za ovo rešenje još uvek u procesu obrade.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Pogledajte 48 minuta DOOM Eternal gejmpleja sa QuakeCona (video)

AMD Ryzen 5 3500 će biti CPU sa šest jezgara

10104
10105
10106
10107
10108
10109