Greška

Došlo je do greške.

Samsung patentirao dodatak za hologramska obaveštenja

06.10.2019 20:44 | 0 Mobile
Samsung patentirao dodatak za hologramska obaveštenja


Samsung radi na zanimljivoj novoj baznoj stanici, koja bi mogla stići na Samsung Galaxy S11, a koja može da projektuje obaveštenja sa uređaja u vazduhu u formi koju kompanija naziva "aerial" slika. Naravno, u pitanju je hologram.

Ukratko, rešenje opisuje ogledalo i retro-reflektivne elemente koji su ugrađeni u docking stanicu. Ovo rešenje je postavljeno pod uglom koji je potreban kako bi se prikupilo svetlo sa zakrivljenog ekrana telefona i kreirao hologram, kao i element za bežično punjenje.

Funkcija će se koristiti za projektovanje dolazećih obaveštenja, prikaz vesti, kao i media sadržaja koji se trenutno reprodukuje na telefonu. Patent sugeriše da će stanica podržavati kontrole zasnovane na dodiru, a moći će da prepoznaje i gestikulacije.

sam2_312.jpg


Očekuje se da će Samsung objaviti Galaxy S11 tokom februara 2020. godina, a ovaj dodatak za prikaz hologramskih obaveštenja bi mogao biti deo dolazećeg uređaja. Pored toga, glasine ukazuju i na implementiranje 108MP kamere na poleđini, sa 5x optičkim zumiranjem i spektrometrom za merenje različitih parametara.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Testirali smo Honor 20 Pro (video)

Microsoft Excel beleži milijardu instalacija preko Play Store-a

10104
10105
10106
10107
10108
10109