Samsung patentirao dizajn telefona sa izrezom i punim ekranom

Nova dokumentacija otkriva da je Samsung patentirao dizajn koji prikazuje ekran sa vidljivim izrezom

Samsung je među malobrojnim proizvođačima koji još uvek nisu objavili telefon sa izrezom u vrhu ekrana, ali bi južnokorejska kompanija uskoro mogla da poklekne pod pritiskom tržišnih trendova. Nova dokumentacija otkriva da je Samsung patentirao dizajn koji prikazuje ekran sa vidljivim izrezom.Izrez će implementirati senzor blizine, slušalicu, kao i selfi kameru, dok se ekran prostire na sve četiri strane, sa minimalnim okvirima oko displeja. Poleđina pokazuje različite sisteme kamera, a jedan od njih je sličan onom na iPhone X modelu.
sam2_127.jpgGledajući fotografije, deluje kao da je Samsung patentirao svaki dizajn za svaki slučaj. Sistem sa dve kamere se može videti postavljen horizontalno u gornjem levom uglu, bez antena traka koje prolaze kroz njega, Tu je i vertikalni sistem, sličan Apple modelu, a tu je i model sa uobičajenom pozicijom kamere za Samsung – u centru.Drugi fajl, otkriva da Samsung ima i 100% screen-to-body telefon na nacrtnoj tabli. Ovaj model uopšte nema okvir oko ekrana, što ostavlja pitanje gde će biti smešteni slušalica i selfi kamera.Izvor: MobielKopen

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi