Greška

Došlo je do greške.

Samsung otkriva nove karakteristike One UI 2 interfejsa

30.10.2019 20:44 | 0 Software/Web
Samsung otkriva nove karakteristike One UI 2 interfejsa


Samsung trenutno održava svoj 2019 Developer Conference događaj, gde kompanija demonstrira svoju viziju za budućnost. One UI 2 je ključni deo te budućnosti i Samsung je iskoristio priliku da najavi više novih funkcija koje stižu na kompanijine mobilne uređaje, zajedno sa širenjem UX dizajna na više formata, kao što su nosivi i fleksibilni uređaji.

Jedan od ključnih ciljeva sa One UI 2 jeste da se dodatno smanji pretrpanost korisničkog interfejsa, tako što će se smanjiti broj pop-up obaveštenja i elemenata interfejsa kao što je HUD za zvuk. Pored ovoga, Samsung je dodatno proširio pristup korišćenja jednom rukom tako što je omogućio da sve first-party aplikacije prikazuju svoju inetrakciju u donjem delu ekrana. Ovaj princip je prenet i na foldere, gde su aplikacije takođe smeštene u donju polovinu ekrana.


Tamni mod je prerađen i sada stiže sa podrškom za još više aplikacija i elemenata interfejsa. Samsung je ponudio i više audio i vizuelnih poboljšanja, koja se mogu podešavati prema korisnikovim potrebama. Tu je i nova tastatura sa visokom kontrastom, sa više definisanim slovima i kombinacijama boja.

Kada je u pitanju zvuk, dostupna je nova opcija koja pojačava okružujući ambijentalni zvuk. Za poboljšanje digitalnog zdravlja, dodate su opcije za upravljanje vremenom upotrebe ekrana i fokus mod.

sam2_318.jpg


Beta korisnici širom sveta već mogu da koriste nove dodatke, a stabilna verzija One UI 2 interfejsa se očekuje do kraja godine.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Mi Watch pametni sat će koristiti 'MIUI for Watch' platformu (video)

Samsung Galaxy M30s stiže u Evropu

10504
10505
10506
10507
10508
10509