Greška

Došlo je do greške.

Samsung omogućio remapiranje Bixby tastera na starijim premijum telefonima

01.03.2019 09:11 | 0 Mobile
Samsung omogućio remapiranje Bixby tastera na starijim premijum telefonima


Sa novom Galaxy S10 serijom telefona, Samsung već omogućava da se Bixby taster podesi i remapira po korisnikovoj želji. Moguće je podesiti da se glasovni asistent aktivira duplim pritiskom, a dodeljena aplikacija jednim pritiskom i obrnuto. Taster takođe može da služi za izvršavanje brzih komandi.

S obzirom na to da se radi o softverskoj funkciji, postojala je mogućnost da je južnokorejska kompanija donese i na svoje starije uređaje. Sada je objavljeno da će i stariji Galaxy modeli dobiti opciju remapiranja Bixby tastera.

bixby2_2.jpg


Samsung je objavio ažuriranje za Bixby aplikaciju, koje omogućava korisnicima da remapiraju Bixby taster na Galaxy Note9, Galaxy Note8, Galaxy S9/S9+ i Galaxy S8/S8+ telefonima.

Nakon što se ažuriranje instalira iz Glalaxy Store-a, potrebno je otići u Advanced sekciju u Settings aplikaciji. Ovde će biti ponuđene dve opcije - moguće je podesiti pokretanje eksterne aplikacije preko jednog ili duplog pritiska tastera. Opcija koja se ne izabere će nastaviti da pokreće Bixby Home. Dugački pritisak će uvek pozivati Bixby Voice.

Izvor: SamMobile

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Patent za fleksibilni iPhone pokazuje kako bi Apple mogao sprečiti oštećenje displeja

Google istražuje 'back/forward cache' opciju kako bi ubrzao pretragu veba

10104
10105
10106
10107
10108
10109