Samsung Odyssey Z je gejming laptop sa novim Intel procesorom

Samsung se povremeno ubaci na gejming tržište sa svojim laptopovima, a najnoviji među njima je Samsung Odyssey Z

Samsung se povremeno ubaci na gejming tržište sa svojim laptopovima, a najnoviji među njima je Samsung Odyssey Z. Radi se o relativno tankom i laganom modelu za gejming laptop, kojeg karakteriše Z AeroFlow sistem hlađenja uz Z Blade Blower.Odyssey Z je 15.6-inčni laptop (1080p ekran) sa najnovijom osmom generacijom Intel Core i7 procesora sa šest jezgara, kao i Nvidia GeForce GTX 1060 Max-P grafičkom kartom. Laptop može da se konfiguriše sa do 16GB DDR4 RAM-a i do 1TB NVMe SSD-om.Kako bi Odyssey Z načinio tankim samo 17,9 milimetara i teškim 2,4 kilograma, Samsung je ugradio “Dynamic Spread Vapor Chamber” koji prekriva i CPU i GPU. Dva Z Blade Blower ventilatora drže toplotu podalje od vrha i dna laptopa.
sam2_126.jpgLaptop ima 54Wh bateriju, što svakako nije dovoljno za gejming mod, ali je zato tu 180W adapter, koji stiže u paketu. Ostale specifikacije uključuju 1.5W zvučnike, osvetljenu tastaturu kao i dovoljan broj USB portova, za povezivanje VR sistema.Samsung Odyssey Z će se u Aziji pojaviti od aprila, dok informacije o dostupnosti i ceni na tržištu Evrope nisu objavljene.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi