Greška

Došlo je do greške.

Samsung očekuje isporuku 60 miliona telefona iz Galaxy S10 linije

27.03.2019 20:30 | 0 Biznis IT
Samsung očekuje isporuku 60 miliona telefona iz Galaxy S10 linije


Iako rane analize sugerišu da će tržište telefona nastaviti da se smanjuje bar još jednu godinu, Samsung bi se mogao vratiti na stazu rasta. Prema navodima izvora iz lanca snabdevanja, Samsungovi ovogodišnji premijum telefoni će po prodaji prevazići prošlogodišnju S9 liniju i dostići će globalnu prodaju od 60 miliona isporučenih uređaja.

Samsung Galaxy S10 familija je ostvarila dobre rezultate kad je u pitanju pretprodaja u Kini i SAD. Izveštaj Digitimes-a predviđa povećanje ukupne isporuke za 10 do 15 procenata za Galaxy S10 liniju u porđenju sa prethodnom generacijom, što bi trebalo da iznosi oko 60 miliona isporučenih modela tokom kalendarske godine.


Pogledajte još: Samsung Galaxy S10 5G stiže 5. aprila


Kombinacija novog dizajna, poboljšanih kamera, dolazeće 5G varijante i drugih poboljšanja, će sigurno doprineti rastućoj prodaji Samsungovih novih premijum telefona. Južnokorejski gigant želi da zadrži svoju vodeću poziciju na globalnom smartfon tržištu i pored velikog pritiska kompanije Huawei. A-serija telefona sa širokom namenom je jedan od primera kako Samsung planira da pokrije donji i srednji segment tržišta, posebno u regijama kao što je Kina, gde dominiraju kompanije Xiaomi i Huawei.

Dolazeća 5G tehnologija je još jedna oblast gde je Samsung imao značajna ulaganja kako bi se takmičio sa kompanijom Huawei, a dolazeći Galaxy S10 5G bi trebalo da bude prvi komercijalno dostupni telefon sa podrškom za najnoviji standard.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Google objavio Messages for web sa RCS podrškom

Samsung Galaxy A2 Core je skladni Android Go telefon

10604
10605
10606
10607
10608
10609