Greška

Došlo je do greške.

Samsung objavio Wi-Fi Transfer aplikaciju

15.01.2016 19:53 | 3 Software/Web
Samsung objavio Wi-Fi Transfer aplikaciju

Postoji mnogo aplikacija dostupnih za Android koje vam omogućavaju prenos fajlova između uređaja koji koriste Wi-Fi mreže, ali je Samsung odlučio da je potrebno da objavi svoju. To je i razlog zašto je upravo objavljena aplikacija nazvana Wi-Fi Transfer u Google Play Store-u. Kao što joj ime sugeriše, aplikacija će omogućiti prenos fajlova sa telefona na računar preko bežične mreže, ili između dva smartfona ili tableta.

Internet konekcija nije potrebna za ovu aplikaciju da radi, već samo Wi-Fi mreža za prenos fajlova između dva uređaja pa zaista može biti korisna za prenos podataka kada ste u pokretu. Na jednom uređaju počnete Wi-Fi tethering konekciju, a drugi se povezuje preko ove mreže za prenos podataka, pa vam nije potreban zajednički ruter kao pristupna tačka da bi aplikacija radila. Imajući u vidu da je ovo Samsungova aplikacija, radiće samo sa kompanijinim Android telefonima.

Samsung Z3 sa Tizen platformom stiže u Evropu

Izvor: Sammobile

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

ILA Član postova: 108
Nije mi jasno zašto ovako nešto konačno ne standardizuju i ugrade direktno u Android OS. Znam da je do sad bilo pokušaja, ali ugrađeni WiFi direct jednostavno ne funkcioniše kako treba za ovo...
Mahatma Član postova: 646
total commander ftw!

Huawei P9 telefon dolazi sa fizičkim Home tasterom

Call of Duty Black Ops 3 je najprodavanija igra 2015. godine

10504
10505
10506
10507
10508
10509