Greška

Došlo je do greške.

Samsung objavio One UI 4 promotivne video snimke koji nam otkrivaju i novine koje nismo očekivali

27.10.2021 09:10 | 0 Software/Web
Samsung objavio One UI 4 promotivne video snimke koji nam otkrivaju i novine koje nismo očekivali

 

Samsung je objavio dva zvanična promo video snimka za svoj dolazeći Android skin - One UI 4. Beta verzije ovoga su već neko vreme dostupne javnosti u nekoliko zemalja, a mi smo još u beta 3 fazi za sada. Očekuje se da će konačna verzija biti objavljena negde u narednih nekoliko nedelja, tako da nas ne iznenađuje da će Samsung praviti takve video zapise kako bi popularizovao novu generaciju svog korisničkog interfejsa.

Prvi video počinje fokusiranjem na evoluciju skina od One UI 2, prolazeći kroz neke povratne informacije korisnika - što nas dovodi do glavne tvrdnje, a to je da se One UI 4 pravi prema željama korisnika. Prilagodljivost takođe igra ulogu, kao i vidžeti (sada sa zaobljenim uglovima) i tamni režim za ikone aplikacija.

 

 

Postoji i mnogo drugih stvari koje su pokrivene, ali možda i glavni razvoj događaja dolazi na kraju videa, kada Samsung sa ponosom objavljuje da će učiniti da laptopovi dobiju deo ovoga preko One UI Book 4. Kao što ime govori, to je u suštini posebna verzija One UI za laptopove.

 

Povezana vest: Samsungova najnovija One UI 4 beta donosi stabilan AOSP kod za Android 12

Ne možemo reći da smo ranije prepoznali da i ovo dolazi, ali glavno pitanje je – da li ovo zaista može doneti neka poboljšanja korisničkog iskustva za kupce Samsung laptopova? Ili je to samo očajnički trik da se kopira Apple-ov ekosistem? Može biti bilo šta, moglo bi biti ni jedno ni drugo, moglo bi biti oboje, moraćemo da sačekamo i vidimo.

U drugom video snimku, koji nam dolazi sa GSM Arene, kompanija ulazi u malo više detalja u vezi sa prilagođavanjima uklopljenim u One UI 4, kao i raznim alatima u vezi sa fotografijama i brzom deljenjem stvari na vašem Samsung laptopu. Sve više se koristi termin "ekosistem", pa nemojte da se iznenadite jednom kada... sačekajmo, uostalom.

 

 

I za kraj, dobijamo uvid u Galaxy Watch 4 – što zaista nam zaista ukazuje na ovo što smo rekli iznad. Ali opet, sat je deo tog veoma važnog ekosistema, tako da je to verovatno razlog za njegovo uključivanje u ceo ovaj proces. Može se reći da sada već željno očekujemo konačnu, zvaničnu objavu i bolje se upoznamo sa ovim, očigledno vrlo važnim izmenama u OneUI korisničkom interfejsu.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Padaju rekordi: AMD objavio izveštaj o zaradi u trećem kvartalu 2021

Alphabet podneo izveštaj o prihodu od 65,1 milijarde dolara u trećem kvartalu 2021

10504
10505
10506
10507
10508
10509