Samsung objavio novi teaser video za #TheNextGalaxy (video)

Samsung je objavio još jedan video u kome nam nagoveštava naredni Samsung Galaxy 2015 model i postiže ono što je i svrha teasera - nagoveštava nam i intrigira nas dolazećim uređajem.

Samsung je objavio još jedan video u kome nam nagoveštava naredni Samsung Galaxy 2015 model. U videu, Samsung nam prikazuje samo deliće i obrise telefona, ali postiže ono što je i svrha teasera – nagoveštava nam i intrigira nas dolazećim uređajem. U svojoj kampanji, Samsung ukazuje na karakteristike koje svi korisnici žele – brže vreme učitavanje, brže pregledanje Interneta, jasniji ekran, bolji prikaz boja, metalni okvir i stabilniji sistem. Sve ovo je kriptično obećano u videu, a više ćemo saznati 1. marta. Teaser takođe dolazi uz Twitter hashtag #TheNextGalaxy, koji je novi Samsungov način intrigiranja korisnika onim što nas od južnokorejske kompanija očekuje tokom MWC 2015 sajma. Samsung Unpacked 2015 će nam svakako dati odgovore na sve nedoumice i utoliti glad korisnika za kompletnim informacijama dolazećeg Samsung Galaxy S6 telefona. Benchmark će biti prisutan ovom događaju i izveštavati sa lica mesta kako izgleda novi telefon.

Izvor: SlashGearSve informacije u vezi sa kompanijom Samsung, možete pogledati na Samsung stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi