Greška

Došlo je do greške.

Samsung objavio detalje Oreo ažuriranja za Galaxy S8

01.03.2018 13:22 | 7 Mobile
Samsung objavio detalje Oreo ažuriranja za Galaxy S8


Nekoliko proizvođača je imalo problema sa objavom Android Oreo ažuriranja, a ni Samsung nije bio imun na njih. Galaxy S8 modeli su Oreo žuriranje u Evropi počeli da dobijaju pre nekoliko nedelja, ali je ono prekinuto zbog neuobičajenog rebootovanja telefona. Objava ažuriranja je u međuvremenu obnovljena, a Samsung je sada objavio i zvanične detalje o tome šta Android Oreo donosi na S8.

Ovi informacije uobičajeno umeju da budu dugačke i detaljne, pa ih u celini možete pronaći ovde. Ažuriranje je specifično namenjeno Exynos Galaxy S8 (SM-G950F) modelu.

Samsung Experience 9.0 donosi Android Oreo, sa zanimljivim novim funkcijama kompanija Samsung i Google, a dosta njih je bazirano na povratnim informacijama korisnika.

Preporuka je da se pre ažuriranja bekapuju bitni podaci, kako bi se održali sigurnim tokom nadogradnje. Neke aplikacije, uključujući Samsung Pay, Samsung Internet, Samsung Notes i Email bi trebalo ažururirati individualno, pre nadogradnje operativnog sistema.

Količinu promena, koje donosi Oreo ažuriranje za Galaxy S8 je teško zanemariti, a među najinteresantnijim su poboljšanja za Samsung Keyboard, Edge panel, lock screen, Always On Display, Samsung Cloud, Find My Mobile i DeX.

Izvor: Samsung

Komentari

0 Dodaj komentar

MWC 2018: LG G7 prototip se pojavio na privatnoj demonstraciji (video)

Cooler Master najavljuje MasterBox Q300 seriju kućišta

10104
10105
10106
10107
10108
10109