Greška

Došlo je do greške.

Samsung objavio detalje Oreo ažuriranja za Galaxy S8

01.03.2018 13:22 | 7 Mobile
Samsung objavio detalje Oreo ažuriranja za Galaxy S8


Nekoliko proizvođača je imalo problema sa objavom Android Oreo ažuriranja, a ni Samsung nije bio imun na njih. Galaxy S8 modeli su Oreo žuriranje u Evropi počeli da dobijaju pre nekoliko nedelja, ali je ono prekinuto zbog neuobičajenog rebootovanja telefona. Objava ažuriranja je u međuvremenu obnovljena, a Samsung je sada objavio i zvanične detalje o tome šta Android Oreo donosi na S8.

Ovi informacije uobičajeno umeju da budu dugačke i detaljne, pa ih u celini možete pronaći ovde. Ažuriranje je specifično namenjeno Exynos Galaxy S8 (SM-G950F) modelu.

Samsung Experience 9.0 donosi Android Oreo, sa zanimljivim novim funkcijama kompanija Samsung i Google, a dosta njih je bazirano na povratnim informacijama korisnika.

Preporuka je da se pre ažuriranja bekapuju bitni podaci, kako bi se održali sigurnim tokom nadogradnje. Neke aplikacije, uključujući Samsung Pay, Samsung Internet, Samsung Notes i Email bi trebalo ažururirati individualno, pre nadogradnje operativnog sistema.

Količinu promena, koje donosi Oreo ažuriranje za Galaxy S8 je teško zanemariti, a među najinteresantnijim su poboljšanja za Samsung Keyboard, Edge panel, lock screen, Always On Display, Samsung Cloud, Find My Mobile i DeX.

Izvor: Samsung

Uros Neregistrovan korisnik
Pametno, i ja kad bih koristio samsung, nikad ali nikad ne bih instalirao update, jer znam iz prakse koja se potvrdila mnogo puta da taj update nema neke velike sanse da poboljsa uredjaj, samo ga upropasti
Proday Član postova: 15148
Nem šta da se strpljavam, ne planiram uopšte da ga instaliram
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Uros Neregistrovan korisnik
Strpite se jos malo momci,samsung ima velike planove sto se tice androida 8,evo tamo do izlaska androida 9,oreo ce biti prisutan na svim s8 i note 8 telefonima,a do nove godine stize i na s7 i s7 edge.
Proday Član postova: 15148
Znači ništa pametno...hvala druže za info.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
[Mancha] Super Moderators postova: 1983
To baš i ne spominju. Samo ovo:
Samsung Keyboard
- The toolbar gives quick access to useful functions.
- The GIF keyboard lets you send GIFs.
- More high-contrast keyboards are available.

MWC 2018: LG G7 prototip se pojavio na privatnoj demonstraciji (video)

Cooler Master najavljuje MasterBox Q300 seriju kućišta

10104
10105
10106
10107
10108
10109