Greška

Došlo je do greške.

Samsung objavio Android Marshmallow ažuriranje za Galaxy S5

21.03.2016 21:13 | 9 Mobile
Samsung objavio Android Marshmallow ažuriranje za Galaxy S5

Prošlo je nekoliko meseci od kako je Google objavio Android 6.0 Marshmallow. Veliki broj proizvođača još uvek nije ažurirao ni svoje najjače telefone u ponudi na najnoviju verziju softvera, a o starijim uređajima koji su podobni za nadogradnju ne treba ni govoriti. Proces nadogradnje je veoma spor, a vlasnici Android uređaja moraju da čekaju mesecima kako bi dobili ažuriranje. Ipak, Samsung je konačno počeo da donosi Marshmallow ažuriranje na Galaxy S5.

Ažuriranje je trenutno dostupno samo u Južnoj Koreji, gde je za Galaxy S5 dostupna Android 6.0.1 Marshmallow verzija softvera. Ipak, znak da je ažuriranje započelo, dobra je vest za korisnike, pa se očekuje da bi i na druga tržišta moglo stići u narednim mesecima. Android Marshmallow ažuriranje na Galaxy S5 donosi brojne funkcije, koje uključuju poboljšani Doze mod, bolje iskustvo za obaveštenja, poboljšane dozvole za aplikacije i ukupne ispravke bagova i poboljšanje stabilnosti i performansi.

Izvor: Ubergizmo

ljubimci Član postova: 76
Nema više razlike u ceni novog ajfona i galaxy uređaja to je već odavno jasno. Ja sam lično uvek za Note koji je još i skuplji, ali odlično znaš šta plaćaš.............. osim kada ti godinu i po dana star Note još uvek radi na prethodnoj verziji softvera. A onda najave da i kada dodje MM (nekada), nećeš dobiti ama baš ništa novo osim 5 ikonica za S Pen. .........e tu se zapitam zašto plaćam svoj voljeni Note?
peca89 Član postova: 494
Citiram korisnika: KomentatorKupis iphone i dobijes update na najnoviji softver nakon par minuta od objave.
Pre će biti da ga jaaako skupo platiš nego što ga dobiješ.
Uros Neregistrovan korisnik
Sta bre lupate,koje kompanije to jos nisu azurirale ni najjace modele.
djolejo Član postova: 92
Hoće itekako
djolejo Član postova: 92
Hoće itekako

Telenor ostvaruje snove mladim herojima (video)

Počeo Apple Loop You In događaj: 1. aprila se slavi 40 godina

10104
10105
10106
10107
10108
10109