Greška

Došlo je do greške.

Samsung najavljuje Life Unstoppable - prvu virtuelnu interaktivnu konferenciju

24.07.2020 11:48 | 0 Biznis IT
Samsung najavljuje Life Unstoppable - prvu virtuelnu interaktivnu konferenciju


Saopštenje za javnost

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd najavila je održavanje prve interaktivne, virtuelne konferencije pod nazivom „Life Unstoppable“, kada će biti predstavljene poslednje inovacije na polju pametnih telefona, nosivih uređaja, televizora, audio opreme i kućnih aparata.

Za sve prisutne, kompanija će demonstrirati kako Samsung inovacije stavljaju u fokus korisnika i njegove potrebe, pružajući mu mnoštvo mogućnosti za neometano i neograničeno umrežavanje. Demonstratori i specijalni gosti će tokom 45 minuta ture pokazati na koji način novi uređaji nude autentična rešenja na polju kućne zabave, umreženog gejminga, ali i kreativnosti na poslu i tokom slobodnog vremena.

Ovaj interaktivni događaj će zainteresovanima omogućiti da iz udobnosti svojih domova upoznaju i istraže nove proizvode, poput mobilnih telefona, televizora i kućnih aparata.

 „Uzbuđeni smo zbog transformacije načina na koji ove godine predstavljamo nove proizvode. Digitalna konferencija samo je jedan od načina na koji Samsung prilagođava svoje poslovne aktivnosti novim okolnostima i globalnim promenama koje su nas zadesile. Uz to, nastavljamo da razvijamo i autentične inovacije za korisnike i društvo, pa ćemo u septembru prikazati kako naša umrežena, inovativna tehnologija pokreće život bez ograničenja“, izjavio je Benjamin Braun, direktor odeljenja za marketing u kompaniji Samsung Europe.

Prva virtuelna interaktivna konferencija „Life Unstoppable“ će se održati 2. septembra od 10 časova i biće otvorena za medije i partnere.

Izvor: Samsung

 


Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Microsoft Surface Duo je sve bliži objavi

Stiže pet moćnih, novih uređaja kompanije Samsung

10604
10605
10606
10607
10608
10609