Greška

Došlo je do greške.

Samsung načinio poboljšanja na Galaxy Fold telefonu

16.05.2019 12:40 | 0 Mobile
Samsung načinio poboljšanja na Galaxy Fold telefonu


Samsung vredno radi na tome da poboljša svoj fleksibilni Galaxy Fold, nakon što je kompanija privremeno obustavila objavu telefona zbog problema koji su prijavljeni u testovima uređaja. Sada novi izveštaj iz Južne Koreje lista detalje ovih poboljšanja uređaja.

Kompanija je izgleda uspela da reši dva glavna problema koji su prijavljivani - čestice prašine, prljavština i drugi materijali koji su se zaglavljivali u lajsnu/šarku i stvarali trajna oštećenja, kao i problem sa uklanjanjem zaštitnog sloja sa displeja (koji ne bi trebalo da se uklanja) što je takođe uticalo na oštećenje ekrana.

Drugi problem je rešen tako što je Samsung dodao zaštitni film u telo telefona, tako da je sada teško odlepiti zaštitu. Pored ovoga, biće dodato i veliko obaveštenje na pakovanju da korisnici ne pokušavaju da uklone zaštitu sa ekrana.

 

Pogledajte još: Samsung povlači sve Galaxy Fold primerke koji su dati novinarima na testiranje


Kad aje situacija sa šarkom/lajsnom u pitanju, Samsung je istakao da će smanjiti prorez između gornjeg i donjeg dela šarke kako bi sprečio eksterne supstance da prodiru u uređaj.

Samsung će svakako morati da osmisli novi dizajn za svoju narednu generaciju savitljivih telefona, kako bi sprečio probleme koji su nastali kod Galaxy Folda. Poboljšani Galaxy Fold se trenutno testira u Samsungovim laboratotijama, a očekuje se da će kompanija uskoro objaviti novi datum plasiranja uređaja na tržište.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Oppo K3 stiže 23. maja uz Snapdragon 710 čip

Prva svetska 1TB microSD kartica konačno u prodaji

10104
10105
10106
10107
10108
10109