Greška

Došlo je do greške.

Samsung na drugom mestu liste najuglednijih tehnoloških kompanija u SAD

22.08.2016 11:43 | 0 Biznis IT
Samsung na drugom mestu liste najuglednijih tehnoloških kompanija u SAD

Samsung je zauzeo drugom mesto u nedavnom istraživanju koje je sprovedeno u SAD kako bi se utvrdilo kojim tehnološkim kompanijama korisnici veruju najviše. Online maloprodajni gigant Amazon je zauzeo prvo mesto, dok se Samsung našao na drugoj poziciji. Istraživanje je sproveo The Reputation Institute, konsalting i savetodavna grupa u SAD.

Samsung je zapravo izgubio prvo mesto jer je u istom istraživanju koje je sproveo The Reputation Institute prošle godine zauzimao prvo mesto. Kompanija je dobila dobre ocene za liniju Galaxy S telefona za 2016. godinu, kao i za njene projekte društvene odgovornosti. Treći na ovoj listi je Intel, a na njoj se u prvih deset mesta nalaze i kompanije kao što su Oracle, HP i Microsoft.

Istraživanje instituta meri kompanijinu sposobnost da ispuni očekivanja vlasnika akcija, kao i nekoliko važnih aspekata reputacije kao što su proizvodi i servisi, inovacije, upravljanje i radno mesto. Još jedno istraživanje koje je sproveo The Reputation Institute pokazalo je da je Samsung kompanija od najvećeg poverenja kod milenijalaca.

Studija tvrdi da su Microsoft-ovi zaposleni pobedili Apple-ove u pogledu inovacija

Izvor: Sammobile

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

id Software ušao u Ginisovu knjigu rekorda

Samsung planira program prodaje popravljenih telefona

10604
10605
10606
10607
10608
10609