Samsung M serija procurela na Geekbench

Samsung Galaxy M2 podržava Exynos 7885 čipset, isti koji se koristi u 2018. izdanju nekih Galaxy A telefona, uključujući nedavno objavljeni Galaxy A7 (2018)

 
Prvi benčmark rezultat Samsungove predstojeće Galaxy M serije pojavio se u bazi podataka Geekbencha. Kada se radi o imenu modela SM-M205F, ovo bi trebalo da bude “Samsung Galaxy M2”.
Telefon podržava Exynos 7885 čipset, isti koji se koristi u 2018. izdanju nekih Galaxy A telefona, uključujući nedavno objavljeni Galaxy A7 (2018). Telefon je prijavljen sa 3GB RAM-a, koji će verovatno biti uparen sa 32GB memorijom (nadamo se i verziji od 64GB, potencijalno sa 4GB RAM-a).
Pročitajte još: Samsung priprema Galaxy M seriju telefona?
To je snažniji čipset nego što smo očekivali od M serije, koji je preuzet od Galaxy On modela, koji su rebrendirani Galaxy J telefoni, koji se nude samo onlajn. Galaxy J2 Core, na primer, koristi Exynos 7570 čipset sa Quad-core procesorom. Čak je i Galaxy J6+ morao da se zadovolji sa Snapdragonom 425 (takođe quad-core CPU).
 
SamsungM.jpg
 
Exynos 7885 je 14nm čip sa dve relativno brza Cortex-A73 jezgra i šest A53 jezgara, plus Mali-G71 GPU. Imajte na umu da je Galaxy M2 jasno usmeren na ulazni nivo i ovo je čip srednjeg opsega.
Kada je reč o ekranu, procureli snimak ekrana sa AnTuTu testa kaže da e radi o ekranu rezolucije 2340×1080 px, dok je preinstaliran Android 8.1 Oreo operativni sistem.
 
Antutu.jpg
Izvor: GSMarena 
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi