Samsung kupio startup kompaniju koju su pokrenuli kreatori Sirija

U važnom razvoju događaja, Samsung je pristao da kupi Viv Labs, startup kompaniju koju je pokrenula grupa od tri čoveka koji su kreirali glasovni asistent Siri

U važnom razvoju događaja, Samsung je pristao da kupi Viv Labs, startup kompaniju koju je pokrenula grupa od tri čoveka koji su kreirali glasovni asistent Siri koji je kupljen od strane Apple-a 2010. godine.
Startup kompanija je nastala 2012. godine, a tim od tada radi na Viv platformi, za koju se poručuje da je moćnija verzija Siri glasovnog asistenta. Vesti o akviziciji su takođe potvrđene od suosnivača i direktora kompanije Viv Labs Daga Kitlausa u upisu na mrežama.
“Samsung će drastično ubrzati našu viziju” rekao je Kitlaus. Iako finansijski detalji još uvek nisu otkriveni, direktor Viv Labsa je razjasnio da će posle akvizicije Viv nastaviti da funkcioniše kao zasebno odeljenje južnokorejskog tehnološkog giganta.
Rukovodioci MediaTeka govore o Samsungu kao partneru

Izvor: BlogGSM
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi