Greška

Došlo je do greške.

Samsung korisnicima koji traže povraćaj novca za Note7 slao nerazumljive mejlove

12.10.2016 08:54 | 0 Mobile
Samsung korisnicima koji traže povraćaj novca za Note7 slao nerazumljive mejlove

Samsung je zaustavio proizvodnju Galaxy Note7 telefona, nakon što je još nekoliko uređaja eksplodiralo samo od sebe tokom vikenda, i to telefona koji su trebali da zamene originalne primerke neispravnih telefona. Bezbedno je reći da je čitava situacija katastrofa, pa Džordan Golson sa sajta TheVerge jasno poručuje da je "Galaxy Note7 suštinski neispravan proizvod koji treba da se povuče sa tržišta bez odlaganja".

Operateri su morali da ubrzaju rešavanje problema sa Galaxy Note7 telefonom pa su ga povukli iz prodaje u potpunosti, ali je Samsung bio alarmantno ćutljiv, sve dok se i zvanično nije oglasio i zvanično prekinuo proizvodnju i prodaju Galaxy Note7 fableta.

Novinar sajta TheVerge je uputio mejl Samsungu tokom vikenda u kome je tražio refundaciju telefona, a odgovor koji je dobio bio je prilično čudan. "Jedan od problema koji se dešava je taj da korisnici dobijaju email-ove sa njihovom adresom ali sa različitim brojem narudžbine," poručuju iz Samsunga i dodaju da su njihove informacije o mnogo stvari u tom trenutku bile ograničene.

Samsung zvanično prekinuo proizvodnju i prodaju Galaxy Note7 fableta

Izvor: TheVerge

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Grejem Burke: operateri piratskih sajtova su kao dileri droge

Microsoft: igrajte Pokemon Go i živećete duže

10104
10105
10106
10107
10108
10109