Greška

Došlo je do greške.

Samsung je već prodao milion Galaxy Fold telefona

13.12.2019 09:11 | 0 Mobile
Samsung je već prodao milion Galaxy Fold telefona


Samsung Galaxy Fold je imao živopisan put od najave do početka pojavljivanja na tržištu. Telefon je najavljen u februaru, potom je odložen zbog nekih problema i na kraju je u septembru stigao na tržište. Sada statistika pokazuje da je Samsung već prodao preko milion Galaxy Fold telefona.

Iako ovo možda ne izgleda kao veliki broj, ne treba zaboraviti da je Galaxy Fold savitljivi telefon, prvi je premijum model u potpuno novoj kategoriji proizvoda i ekstremno je skup i nedostupan za najveći broj korisnika.

I pored toga, pojavilo se preko milion onih koji su želeli da podrže Samsungovo rešenje i eksperiment na polju savitljivih telefona. Ovo otvara nova vrata i priliku da se još više kompanija priključi tržištu savitljivih telefona u budućnosti. Samsung je samo od prodaje Folda ostvario zaradu od oko dve milijarde dolara i to u periodu od svega tri meseca.

 

Pogledajte još: Zavirite u Samsung Galaxy Fold (video)


Veruje se da nas već od naredne godine može očekivati revolucija na ovom polju, a sam Samsung očekuje prodaju od preko šest miliona ovih savitljivih uređaja tokom 2020. godine.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy Fold 2 će najverovatnije koristiti UTG displej

Windows 7 će korisnike obaveštavati preko čitavog ekrana o prestanku podrške

10104
10105
10106
10107
10108
10109