Greška

Došlo je do greške.

Samsung je prodao četiri puta više sklopivih uređaja u 2021. nego prošle godine

31.12.2021 09:16 | 0 Biznis IT
Samsung je prodao četiri puta više sklopivih uređaja u 2021. nego prošle godine

 

U malo slavljeničkom blog postu pred kraj godine, Samsung je otkrio neke zanimljive statistike o svojim hardverskim naporima za 2021. Južnokorejski tehnološki gigant je izjavio da je ove godine prodao četiri puta više sklopivih uređaja nego prethodne godine, na krilima uspeha serije Z.

Ove godine, Samsung je lansirao Z Fold3 i Z Flip 3, što mu je pomoglo da nadmaši projekcije analitičara o trostrukom povećanju. U stvari, kompanija je primetila da su mesec dana nakon lansiranja gore pomenutog hardvera, ova dva telefona premašila kumulativnu prodaju Samsung-ovih sklopivih uređaja u 2020. Tehnološka kompanija očekuje da će se ovaj rast nastaviti sa rastom tržišta sklopivih uređaja deset puta do 2023. godine.

 

Pogledajte još: Ovo su prve originalne Samsung Galaxy S21 FE 5G futrole i maske

Iako Samsung nije ulazio u detaljne brojke, primetio je da je došlo do povećanja od 150% i 140%, respektivno, za kupce koji su prešli na Z Flip3 u poređenju sa Galaxy Note20 i Galaxy S21. Interna anketa kompanije otkrila je da su potrošači prešli na njene sklopive uređaje iz više razloga, uključujući faktor forme, povećane mogućnosti produktivnosti, veći ekran i još mnogo toga.

Samsung kaže da će nastaviti da ulaže u istraživanje i razvoj sklopivih uređaja i nastaviće da sarađuje sa programerima aplikacija i partnerima kao što je Google kako bi softver mogao da iskoristi prednosti najnovijih hardverskih inovacija. Firma je takođe opisala inženjerske napore koji su uloženi u stvaranje njenih sklopivih uređaja, a ako vas interesuju detalji, obavezno pogledajte post na njihovom blogu ovde.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Zvaničnik kompanije Lenovo objavio fotografije uživo Legion Y700 tableta za gaming

Apple patent nagoveštava obrnuto bežično punjenje preko ekrana iPhone-a

10604
10605
10606
10607
10608
10609