Greška

Došlo je do greške.

Samsung Internet sada može da sinhronizuje položaje stranica na Galaxy uređajima

07.05.2021 13:07 | 0 Software/Web
Samsung Internet sada može da sinhronizuje položaje stranica na Galaxy uređajima

 

Samsung Internet je popularan veb pregledač prvobitno razvijen za Galaxy pametne telefone, ali je dostupan i za preuzimanje u Play Store-u za druge uređaje. Preglednik je često hvaljen zbog svog brzog mehanizma za prikazivanje, zasnovanog na Chromium-u i opsežne prilagodljivosti, a sada postoji nekoliko novih funkcija koje možete isprobati u beta izdanju.

Samsung je objavio post na blogu u kojem je izneo promene u Samsung Internet 14.2 Beta verziji, koje uključuju opcionalnu traku sa obeleživačima. Pored toga, pregledač sada ima poboljšanu podršku za Samsungovu funkciju „Nastavi aplikacije na drugim uređajima“, koja je stigla na Galaxy telefone i tablete kao deo One UI 3.1. Kartice sa Samsung Interneta na jednom uređaju već su se sinhronizovale na drugim uređajima povezanim sa istim Samsung nalogom, ali sada je i položaj stranice sinhronizovan.

Da bi ovo funkcionisalo, oba uređaja moraju biti na istoj Wi-Fi mreži, imati omogućen Bluetooth, treba instalirati najnovije izdanje Samsung Internet Beta i omogućiti 'Nastavi aplikacije na drugim uređajima' u sistemskim podešavanjima (aplikacija Podešavanja > Napredne funkcije) mora biti omogućena. Funkcionalnost dolazi kao manje korisna verzija Apple Handoff-a, koja radi i na iPhone-ima i na Mac računarima, dok je Samsung-ova primena kompatibilna samo sa odabranim telefonima i tabletima. Ipak, moglo bi biti korisno ako redovno koristite tablet kompanije Samsung zajedno sa Galaxy pametnim telefonom.

 

ezgif.comgifmaker.gif

 

Samsung Internet 14.2 takođe uvodi S Pen vazdušne akcije, slične pokretima dostupnim kroz aplikaciju sistemske kamere. Na podržanim uređajima možete se kretati napred ili nazad držeći pritisnuto dugme S Pen i pomerajući olovku ulevo ili udesno. Takođe možete da usmerite gore ili dole da biste pomerili stranicu ili da napravite krug pokretom ruke kako biste je ponovo učitali.

Samsung Internet Beta je dostupna za preuzimanje iz Play prodavnice ili preko Samsung-ove Galaxy Store prodavnice. Internet 14.2 bi trebalo da napusti beta verziju negde u narednih nedelju ili dve.

Izvor: XDA-Developers

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Pristupačni Samsung Galaxy A22 5G blizu objave

World of Warcraft: Burning Crusade Classic ekspanzija biće lansirana 1. juna

10504
10505
10506
10507
10508
10509