Samsung Gear VR kaciga sada radi sa prirodnim VR formatom na vebu

Samsungov Gear VR kontroler virtuelne realnosti već ima ugrađeni pregledač za internet, ali je tek sada potpuno spreman za pregledanje iskustva virtuelne realnosti

Samsungov Gear VR kontroler virtuelne realnosti već ima ugrađeni pregledač za internet, ali je tek sada potpuno spreman za pregledanje iskustva virtuelne realnosti koje ćete pronaći na internetu. Naime, kompanija Samsung je upravo predstavila eksperimentalnu podršku za WebVR koja vam daje potpuno iskustvo kada posetite sadržaj koji podržava virtuelnu realnost sa VR kacigom. Moraćete sami da omogućite ovu funkciju, a Samsung upozorava da stvari mogu poći i naopako (WebVR još uvek nije završen standard).
Ipak, ovo jeste velika stvar jer pomaže da se opravda postojanje Gear VR pregledača, a možda će nekom i dati razlog za kupovinu uređaja. Podsetimo, Samsung je krajem marta objavio VR pregledač – Samsung Internet for GearVR 1.0, tačnije izašao iz beta faze.
Samsung objašnjava Always On Display funkciju Galaxy S7 telefona
Izvor: Engadget
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi