Greška

Došlo je do greške.

Samsung Gear S4 stiže uz Wear OS i meri krvni pritisak

07.07.2018 22:01 | 0 Mobile
Samsung Gear S4 stiže uz Wear OS i meri krvni pritisak


Očekuje se da će novi nosivi uređaj biti naslednik Gear S3 modela, a trebalo bi da nosi naziv Gear S4 ili Galaxy Watch.

Glasine o Samsung Gear S4 pametnom satu već se pojavljuju već neko vreme. Ranije je dojavljivač Evan Blass objavio kako je primetio zaposlene u kompaniji Samsung, koji su nosili Gear satove sa WearOS platformom, a ne sa Tizenom, koji predstavlja Samsungovu izvornu platformu. Ovo je suprotno onome što su raniji izveštaji sugerisali o nosivom uređaju. Ovome je sada potrebno dodati i da je dojavljivač Ice Universe nedavno sugerisao da bi Samsung mogao doneti Gear model, zasnovan na Wear OS-u. Od uređaja se očekuje i da meri krvni pritisak.


Pogledajte još: Samsung Gear S4 će imati veću bateriju


Prema Ice Universe-u, novi pametni telefon, koji bi trebalo da bude naslednik Gears S3 modela, najverovatnije će se zvati Gear S4, ali bi mogao imati i naziv Galaxy Watch. Osim toga, očekuje se da će imati PLP paket. Za one koji ne znaju šta je PLP paket, u pitanju je skraćenica za Panel Level Package. PLP je tehnologija pomoću koje čipovi postaju tanji i jeftiniji. Ovo daje više prostora za implementiranje veće baterije. Gear S4 može da ima bateriju od 470 mAh.

Raniji izveštaji su sugerisali i da će Samsung Gear S4 imati LTE konekciju. Mogao bi stići u dve veličine, različite za muškarce i žene. Očekivana objava bi mogla biti 9. avgusta, zajedno sa Samsung Galaxy Note9 modelom u Njujorku.

Izvor: FirstPost

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Bench Arhiva: Test Sony-Ericsson W550i

Lista 1000 igara koje su najigranije na Steamu

10104
10105
10106
10107
10108
10109