Samsung Gear Live i LG G Watch rastureni na iFixit testu

Na iFixit sajtu prikazano je otvaranje ova dva sata, koja su dosta slična, ali opet različita po nekim osobinama. Nekih posebnih iznenađenja nema, obzirom da ovo nisu prvi pametni satovi.

Najpoznatiji sajt koji se bavi otvaranjem i rasturanjem ureađaja i koji ujedno daje instrukcije za popravku, te prodaje neophodni alat, “rasturio” je dva nova pametna sata koji koriste Android Wear platformu – Samsung Gear Live i LG G Watch. Na iFixit sajtu prikazano je otvaranje ova dva sata, koja su dosta slična, ali opet različita po nekim osobinama. Nekih posebnih iznenađenja nema, obzirom da ovo nisu prvi pametni satovi. Samsung Gear Live veoma podseća na prethodne Gear satove i ističe se da nije potrebno veliko iskustvo kako bi se on otvorio. Sa druge strane, LG G Watch je ocenjen kao još lakši sat za otvaranje, što u neku ruku podseća na skorašnje LG uređaje, jer je i model telefona G3 dobio visoke ocene kada je u pitanju lakoća popravke. Otvaranje Samsung Gear Live sata možete videti na ovoj stranici, dok LG G Watch sata na ovom linku.
Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi