Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy Z Fold 3 bi mogao imati pop-up kameru?

27.10.2020 11:18 | 0 Mobile
Samsung Galaxy Z Fold 3 bi mogao imati pop-up kameru?


Samsung bi u svoj naredni fleksibilni telefon mogao implementirati neke zanimljive izmene. Prijava kod WIPO (World Intellectual Property Office) organizacije sadrži fotografije koje ukazuju na to da bi Samsung Galaxy Z Fold 3 mogao imati novi pop-up sistem za kamere.

Izgleda da Samsung planira ili je planirao da implementira izdižuću kameru u svoje fleksibilne telefone. Kompanija je prijavu kod WIPO organizacije podnela u aprilu, a u njoj se vidi uređaj sa pop-up mehanizmom unutar jedne od strana fleksibilnog telefona. Ovo sugeriše da bi Galaxy Z Fold 3 mogao stići bez Infinity-O selfi kamere. Takođe, ovo bi moglo značiti da je dizajn planiran za Galaxy Z Fold, ali je odbačen pre nego što je postao deo finalnog dizajna.

sam2_441.jpg


Druga opcija je verovatno preciznija, s obzirom na to da skice telefona izgledaju gotovo identično Samsung Galaxy Z Fold 2 modelu, izuzev nedostatka punch-hole selfi kamere. Samsung je možda odustao od ovog dizajna, s obzirom na to da bi već ionako skupom uređaju mogao dodatno povećati cenu preko skupljih pokretnih delova.

Pored toga, već su se pojavljivale glasine o tome da Samsung sprema uređaj sa kamerom ispod ekrana, što bi pop-up mehanizam moglo načiniti nepotrebnim. Takođe smo imali i informacije o promeni tehnologije koja bi omogućila da se Galaxy Z Fold 3 koristi uz S Pen, a imao bi i izdržljiviji Ultra-Thin Glass displej.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Stižu OnePlus Nord N10 5G i OnePlus Nord N100

Huawei Nova 8 serija dobila 3C sertifikat

10104
10105
10106
10107
10108
10109