Samsung Galaxy Watch Active uz One UI na novim fotografijama

Pojavili su se novi renderi Samsung Galaxy Watch Active pametnog sata

Pojavili su se novi renderi Samsung Galaxy Watch Active pametnog sata, a potvrđuju dve stvari. Pametni sat će koristiti Samsungov novi One UI i neće imati rotirajući okvir poput njegovog prethodnika.S obzirom na to da je Samsung odlučio da ne implementira rotirajući okvir, deluje da će One UI funkcionisati isključivo preko svajpovanja i pomoću upotrebe dva tastera sa strane pametnog sata. Sve fotografije i okviri imaju dominantno crnu pozadinu koja potencira UI, a značajno će uticati i na produženi radni vek baterije (zahvaljujući OLED prirodi ekrana pametnog sata).
sam2_225.jpgIzgleda da će Galaxy Watch Active biti fokusiran na praćenje aktivnosti, sa velikim brojem karakteristika koje se fokusiraju na dnevne ciljeve korisnika. Sugeriše se da će sat moći da automatski prepoznaje više tipova aktivnosti i da ih prati bez potrebe da korisnik inicira vežbu.Kada su specifikacije u pitanju, Watch Active će imati 1.1-inčni 360 x 360p AMOLED displej, oslanjaće se na dvojezgarni Exynos 9110 čipset, imaće 768MB RAM-a, 4GB ugrađenog skladišnog prostora, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, GPS i NFC. Napajaće ga baterija od 236mAh, a za softversku podršku će biti zadužen Tizen 4.0.0.3. Pametni sat će moći da se koristi i u vodi, na dubinama do 50 metara.
sam3_73.jpgOčekuje se da će Samsung Galaxy Watch Active biti predstavljen tokom Unpacked događaja, koji je najavljen za 20. februar.Izvor: GSMArena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi