Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy S9 stiže uz novi senzor otiska prsta

28.11.2017 14:46 | 0 Mobile
Samsung Galaxy S9 stiže uz novi senzor otiska prsta


Za razliku od kompanije Apple, koja je na svom premijum iPhone X modelu odbacila senzor otiska prsta i zamenila ga opcijom prepoznavanja lica, Samsung ne planira da odustaje od senzora otiska prsta. Južnokorejska kompanija planira da senzor unapredi na svom dolazećem premijum telefonu.

Najbolji način da se ovo uradi je prema svemu sudeći, izbor novog proizvođača. Prema navodima, Samsung je izabrao neimenovanu tajvansku kompaniju koja će kreirati senzore otiska prsta za galaxy S9 a verovatno i za Note9 model. Za sada nije poznato o kojoj tajvanskoj kompaniji se radi.

U ovom trenutku, spekuliše se do tome da bi izbor novog proizvođača mogao značiti da će Samsung u s svoje nove premijum telefone implementirati i novi senzor otiska prsta, koji će implementirati poboljšani dizajn, pozicioniranje na uređaju, kao i nove sposobnosti.

Sugeriše se da bi Samsung mogao implementirati i 3D sensing kamere u Galaxy S9, ali uz zadržavanje senzora otiska prsta. Opcija prepoznavanja lica se ne bi koristila za zadatke poput plaćanja, jer Samsung još uvek ne veruje da je ova funkcija dovoljno sigurna za obavljanje sigurnosno veoma kritičnih operacija.

Izvor: Softpedia

Komentari

0 Dodaj komentar

LG G7 bi se takođe mogao pojaviti u januaru

Honor V10 je spoj Mate 10 i Mate 10 Pro modela po nižoj ceni

10104
10105
10106
10107
10108
10109