Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy S9+ i iPhone X na testu brzine (video)

11.03.2018 18:05 | 0 Mobile
Samsung Galaxy S9+ i iPhone X na testu brzine (video)


Sada kada su Samsung Galaxy S9 i S9+ telefoni zvanično objavljeni, vreme je za testove i poređenja. Mnogi su se pitali da li Samsungov najnoviji premijum telefon, Galaxy S9+, ima ono što je potrebno da bi prevazišao najljućeg rivala - Apple iPhone X. EverythingApplePro je odlučio da kreira video sa testom brzine, koji poredi novi Galaxy S9+ i iPhone X.

Jasno je da oba telefona imaju različit hardver i softver, što znači da će drugačiji biti i načini na koje obrađuju različite softverske i hardverske komponente. Ipak, gledajući samo performanse, Galaxy S9+ je bolji od iPhone X modela.


S druge strane, iPhone X je pobednik u zadacima kao što su učitavanje svežih aplikacija ili obrada velikih fotografija i video fajlova (što mu je omogućilo da povede u porvoj rundi testiranja). Ali zbog manje RAM-a i zbog načina na koji iOS upravlja memorijom, iPhone X se ne snalazi najbolje sa pokretanjem aplikacija koje su već bile otvarane.

Ovo je Galaxy S9+ modelu omogućilo da preuzme primat u drugoj rundi testova, kao i da na kraju završi kao pobednik sa prilično solidnom prednošću.

Izvor: Ubergizmo

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei Y9 (2018) ozvaničen sa velikom baterijom i četiri kamere

Apple patentirao tastaturu koja odoleva prašini

10104
10105
10106
10107
10108
10109