Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy S9 će ispraviti glavni problem koji je mučio S8

05.02.2018 15:36 | 4 Mobile
Samsung Galaxy S9 će ispraviti glavni problem koji je mučio S8


Samsung je potvrdio da će svoje nove premijum telefona, Galaxy S9 i Galaxy S9+, predstaviti tokom Unpacked događaja, koji se 25. februara održava u Barseloni.

Do sada smo imali priliku da vidimo brojne procurele informacije, rendere, kućišta i druge detalje o dolazećim telefonima, čime smo stekli okvirnu ideju o tome šta možemo očekivati od južnokorejske kompanije u prvoj polovini godine. Bazirano na onome što smo do sada saznali, Samsung Galaxy 9 će ispraviti glavni problem sa kojim se suočavao Galaxy S8 - senzor otiska prsta.

Samsung Galaxy S8 i Note8 su imali senzor otiska prsta smešten odmah pored kamera modula, a korisnicima je predstavljalo problem da koriste skener a da ne zamrljaju sočivo kamere. Pre galaxy S8 serije, senzor otiska prsta je bio smešten s prednje strane. Međutim, kako je Infinity Display (edge-to-edge ekran) postao standard na kompanijinim premijum modelima, senzor otiska je morao biti premešten na poleđinu.

Treba napomenuti da su postojale priče da će Samsung u potpunosti odbaciti senzor otiska prsta, te da će implementirati senzor ispod displeja i skener oka. Međutim, Synaptics nije na vreme uspeo da isporuči zadovoljavajuće rešenje.

Samsung se na kraju odlučio da senzor otiska prsta na Galaxy S9 modelu smesti ispod sistema sa kamerom. Očekuje se da će sistem biti sličan onom na Galaxy A8+ modelu, koji ima dovoljno širok prostor kako bi prihvatio maksimalan deo prsta za otključavanje telefona, a da ne smeta sočivu kamere.

Galaxy S9 stranica za podršku sugeriše da u Evropu stiže Dual SIM funkcija

Izvor: Hindustantimes

Mixer93 Član postova: 1269
Citiram korisnika: KomentatorHm poboljšan senzor otiska prsta?.Pa ekrani su takvi, da čim uzmeš telefon u ruke,ostave neograničen broj otisaka prstiju.Mrlje.Treba poboljšati ekrane telefona.Da naprave zastitu ,od prljanja telefona.
Mozda da ugrade jedan brisac kao npr. Mercedes sto je stavio na W124 i da brise farove.edit: A za narednu generaciju velika inovacija brizgaljka sa tecnoscu za stakla.
She Neregistrovan korisnik
Hm poboljšan senzor otiska prsta?.Pa ekrani su takvi, da čim uzmeš telefon u ruke,ostave neograničen broj otisaka prstiju.Mrlje.Treba poboljšati ekrane telefona.Da naprave zastitu ,od prljanja telefona.
milan Neregistrovan korisnik
Jos kad bi ram memorija bila 6gb umesto 4gb ispravili bi gresku

Broj korisnika Facebooka po prvi put u padu

Da li je ovo prvi pogled na HTC U12/Imagine? (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109