Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy S8 je mogao da ima Home taster

02.05.2017 08:52 | 9 Mobile
Samsung Galaxy S8 je mogao da ima Home taster

Samsung je predstavio prelepi Infinity Display sa Galaxy S8 telefonom. Novi flegšip je tako napravio prostor za većim ekran odbacivanjem Home tastera. Međutim, izgleda da se Samsung spremao i za situaciju da proizvodno ne može da ispuni zadatke kakve je sebi nametnuo za Galaxy S8 telefon.

Kompanija je patentirala i Galaxy S8 sa fizičkim Home tasterom. Uklanjanje fizičkog Home tastera predstavljalo je niz izazova, uključujući i način da se sa softverskim tasterima upravlja suštinskim zadacima. Samsung je takođe morao da premesti senzor otiska prstiju na prostor na poleđini kod kamere. Nije neuobičajeno za kompanije koje izrađuju smartfone da pre finalnog dizajna naprave nekoliko prototipa.

Dizajn koji vidite na fotografijama su u Samsungu patentirali za slučaj da ne budu u stanju da urade šta su želeli da Galaxy S8 telefonom. Dijagram nam  pokazuje kako je Samsung Galaxy S8 trebao da izgleda da je zadržan fizički Home taster. Budući da se dizajn novog telefona dopao većini, verovatno je bolje što je sve ispalo onako kako je Samsung zamislio.

Test: Samsung Galaxy S8 (Video)

galaxys8withhomebutton2.jpg

Izvor: Sammobile

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

djalf Član postova: 7052
Mogao je da ima i dobar ekran ali eto, neko crvenilo se pojavljuje.
Pakao Users postova: 377
Da pozadi je OK ali ne na mestu gde stoji na s8.
OnlyOne Član postova: 569
Takodje ne mogu da uvidim zbog cega je bolja pozicija na prednjoj strani nego na zadnjoj? Jedini argument je kada telefon stoji na stolu ali majku mu ne stoji vam valjda telefon na stolu 24/7.
Pozadi je mnogo prakticnije dok ga koristis, jer je kaziprst prirodno vec na tom mestu (Ili barem blizu). Skener na ledjima + d2w su za mene idealna kombinacija.
iSpirit81 Users postova: 2409
^Sta pricas ? Ultra je glupost onaj otisak koji ima s7edge.
Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока
cicvara Neregistrovan korisnik
Otisak prsta na poleđini telefona? Neviđena glupost

Chrome dodao podršku za noviji format zamene za GIF-ove

Prodato je preko 55 miliona Galaxy S7 i S7 edge telefona

10104
10105
10106
10107
10108
10109