Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy S8 i S8+ predstavljeni u Srbiji

19.04.2017 14:52 | 8 Mobile
Samsung Galaxy S8 i S8+ predstavljeni u Srbiji

Nakon svetske premijere, Samsung je svoje najnovije pametne telefone, Galaxy S8 i S8+, predstavio i na domaćem tržištu. Na događaju održanom sinoć u novootvorenoj Kafeteriji, partneri i predstavnici medija su se uverili da uz moćne performanse i besprekoran dizajn, poslednja generacija Galaxy S8 telefona donosi potpuno novi način interakcije korisnika sa uređajem. Zvanična prodaja u Srbiji počeće 28. aprila, a svi zainteresovani korisnici ove pametne telefone već mogu da naruče kod operatera i maloprodajnih partnera. 


MarijaKilibardaiPetarStrugar.jpg


„Najnovijim modelima pomeramo granice mobilne industrije i predstavljamo telefone koji svojim hardverom i softverom u potpunosti odgovaraju potrebama savremenih korisnika“, rekao je Taehwan Hwang, predsednik kompanijie Samsung za Adriatik regiju. „Galaxy S8 telefon dolazi sa dijagonalom ekrana od 5,8 inča, dok  S8+, kao veći model ove serije, ima dijagonalu ekrana 6,2 inča. Uz novi personalizovani interfejs Bixby, dodatak DeX, odlične kamere, unapređeni sistem sigurnosti, ali i niz funkcija koje su korisnici već zavoleli na prethodnim modelima, Galaxy S8 i S8+ u potpunosti predstavljaju prekretnicu u razvoju pametnih telefona“.

Test: Samsung Galaxy S8 (Video)

Galaxy S8 i S8+ uređaji se odlikuju beskrajnim ekranom (Infinity display) i kompaktnim dizajnom bez okvira čime doprinose još većoj udobnosti prilikom korišćenja telefona jednom rukom. Dodatnu izdržljivost telefona i visokokvalitetnu završnu obradu osigurava staklo Corning® Gorilla® Glass 5 i na prednjoj i na zadnjoj strani.

Osim standardno vrhunske Dual Pixel kamere sa zadnje strane od 12 mp, za ljubitelje dobre fotografije Galaxy S8 i S8+ donose i premium kameru sa prednje strane, od 8mp sa automatskim zumiranjem. Uz dodatnu zaštitu od „mutnih“ fotografija, kao i unapređene mogućnosti obrade slike korisnici će praviti fotografije vrhunskog kvaliteta i u uslovima slabog osvetljenja.

Kao prvi mobilni uređaji sa premium HDR funkcijom, Galaxy S8 i S8+ obezbeđuju potpuno novi način uživanja i omogućavaju korisnicima da vide žive boje i kontraste dok gledaju svoje omiljene video sadržaje. Takođe, veću brzinu i efikasnost novih modela obezbeđuje prvi 10-nm čip u ovoj industriji.


PredsednikSamsungazaAdriatikregion.jpg


Najnoviji telefoni iz Galaxy S8 serije izgrađeni su na bezbednosnoj platformi Samsung Knox i nude široku paletu biometrijskih tehnologija, uključujući senzor za otisak prsta, skener dužice oka i mogućnost prepoznavanja lica. Pored svih novina, Galaxy S8 i S8+ donose i već poznate Galaxy funkcije prethodnih modela, kao što su: otpornost na vodu i prašinu, MicroSD podrška do 256GB, Always on dispej i brzo bežičnog punjenje.

Takođe, jedna od glavnih odlika poslednje generacije Samsung telefona biće integralni interfejs, Bixby, koji nudi personalizovanu pomoć svakom korisniku, na osnovu kontinuiranog praćenja njegovih interesovanja, lokacije i situacija u kojima se nalazi. Bixby se integriše sa Samsungovim ugrađenim aplikacijama, poput kamere, kontakta, galerije, poruka i podešavanja.

Ljubitelji Galaxy S8 i Galaxy S8+ telefona u Srbiji će moći da izaberu svoj uređaj u jednoj od tri boje: „ponoćno crnoj“, „orhideja sivoj“ i „arktički srebrnoj“, dok preporučena maloprodajna cena iznosi od 102.999,00 dinara za Galaxy S8, odnosno 115.999,00 dinara za Galaxy S8+.

Još jedan od noviteta koji je Samsung pripremio kao dodatak novim Galaxy telefonima jeste Samsung DeX. Ovo jedinstveno rešenje na jednostavan način pametni telefon transformiše u desktop uređaj korišćenjem procesorske snage Galaxy S8. Pomoću DeX dodatka, korisnici lako mogu da prikažu i menjaju podatke na svom telefonu i na taj način, postignu još veću brzinu i efikasnost pri radu u pokretu.

Na promociji u Srbiji predstavljen je čitav ekosistem proizvoda koji obuhvata kameru Gear 360 sa opcijom snimanja sadržaja u 4K rezoluciji i emitovanja uživo, kao i najnoviji model Samsung Gear VR uređaja sa kontolorem.   

Izvor: Samsung

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

zechs Član postova: 6900
Citiram korisnika: steffXiaomi Mi6 je predstavljen danas i ima mnogo toga da se kaze o njemu, a kosta 350 eura.
Problem je što niti ga ima zvanično u Srbiji, niti ima bilo kakvu podršku servisnu ovde..
MrBug Član postova: 449
Citiram korisnika: steffXiaomi Mi6 je predstavljen danas i ima mnogo toga da se kaze o njemu, a kosta 350 eura.
U Kini ... Kod nas konkretno skuplji sigurno!
mihajlosd Član postova: 1075
Pa taj tvoj 6+ je veci i od s8+, a kamo li od s8, normalno je da ti je neugodan. ip-pola bezel pola telefon.
unknown Neregistrovan korisnik
Sve je to ok ali 5.8" za S8 a 6.2" za S8+ ekrane, malo je to vec otislo u ektreme.
Imam Iphone 6+ i obozavam velik ekran ali mi je cesto i on nepraktican sa svojih 5.5" ekranom a kamoli da je 6.2"
Trebalo bi da naprave nesto da moze da se umota u rolnu. :-)
steff Neregistrovan korisnik
Nisu svi nesposobni da potraze telefon po normalnim i pristojnim cenama.

Kakav ekran će imati predstojeći OLED iPhone telefon?

Logitech G413 mehanička tastatura sa Romer-G svičevima

10104
10105
10106
10107
10108
10109