Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy S21 stiže sa selfi kamerom ispod ekrana?

10.04.2020 16:59 | 0 Mobile
Samsung Galaxy S21 stiže sa selfi kamerom ispod ekrana?


Nakon objave Galaxy S20 linije telefona, Samsung fokus prebacuje na buduće modele u okviru Galaxy Note serije. Međutim, to znači da ćemo početi sve češće da viđamo informacije, glasine i spekulacije o modelima iz Galaxy S serije koji se očekuju naredne godine.

Sada nam dojavljivač Ice Universe omogućava da saznamo neke od prvih informacija o Galaxy S21 (ili možda Galaxy S30) telefonu, za koji se očekuje da će stići sa selfi kamerom ispod ekrana.

Samsung uobičajeno implementira nove karakteristike kamere preko Galaxy S linije, tako da bi imalo smisla da S21 stigne sa pomenutom integrisanom kamerom. S druge strane, implementiranje takvog rešenja je još uvek poprilično teško. Postoji nekoliko prepreka, kao što je nedovoljna količina svetlosti koja dopire do senzora, potom poklapanje gustine piksela iz oblasti gde je senzor smešten sa ostatkom ekrana i drugo.

 

Pogledajte još: Samsung će Galaxy S20 funkcije implementirati na S10 i Note 10Naravno, Samsung je vodeća kompanija kada je u pitanju proizvodnja displeja za mobilne uređaje i ima dovoljno resursa da može da prevaziđe probleme koji bi nastali u implementiranju selfi kamera ispod ekrana. Ostaje da se vidi da li su navodi iz glasina istiniti, a Samsung se još nije oglašavao po ovom pitanju.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Motorola Razr je stigao u Srbiju!

Facebook Quiet Mode omogućava korisnicima da stopiraju obaveštenja

10104
10105
10106
10107
10108
10109