Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy S10 stiže sa podrškom za kriptovalute

24.01.2019 19:40 | 0 Mobile
Samsung Galaxy S10 stiže sa podrškom za kriptovalute


Interesovanje za kriptovalutama bi moglo dobiti određeni podstrek zahvaljujući Samsungovom narednom telefonu. Sugeriše se da bi u narednoj generaciji telefona Samsung mogao objaviti sopstveni novčanik za kriptovalute. Ovaj novčanik je sada nagovešten, a ima mogućnost da funkcioniše kao "sigurno i korisno mesto za kriptovalute".

U procurelim fotografijama, takozvani Samsung Blockchain KeyStore je prikazan kako radi uz postojeći novčanik. Takođe je sposoban da kreira novi novčanik od starta. Oba sistema rade na blockchainu sa bilo kojom kriptovalutom za koju se Samsung odluči da podrži. U procurelim fotografijama, sugeriše se da Samsung Blockchain KeyStore podržava Ethereum (ETH) i Bitcoin.

sam2_211.jpg


Pored sopstvene aplikacije, Samsung Blockchain KeyStore se pojavljuje i u podešavanjima za biometriju u Settings sekciji telefona. Ovde korisnik može da osigura i upravlja svojim blockchain privatnim ključem.

Samsung će svoju novu Galaxy S10 liniju telefona predstaviti 20. februara, kada se očekuje potvrda postojanja Samsung Blockchain KeyStore-a i više detalja o podršci za kriptovalute.

Izvor: SlashGear

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

TO JE TO! Galaxy S10 i S10+ na fotografijama uživo

Google dodao 'strikethrough' i 'undo/redo' tastere u Gmail

10104
10105
10106
10107
10108
10109