Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy S10+ renderi i video od 360 stepeni

05.12.2018 12:40 | 2 Mobile
Samsung Galaxy S10+ renderi i video od 360 stepeni

 

Izmena: U međuvremenu, pojavila se revizija rendera, koja donosi izmenu poleđine uređaja. Prvobitni renderi su sugerisali sistem sa tri kamere, dok novi renderi pominju četiri kamera senzora na poleđini.

 

Još od Samsungove konferencije za developere početklom novembra, imamo veliki broj vesti i glasina o tome kako bi Galaxy S10 i S10+ mogli izgledati. Sada se pojavio novi set rendera, dajući nam mogući pravi uvid u izgled telefona.

Rendere nam donose dojavljivač OnLeaks i 91Mobiles. Kako je primetno, renderi prikazuju uređaj koji ne koristi Samsungov Infinity-O displej na način na koji su to neki očekivali i nešto je drugačiji. Prisutan je izduženi, zaobljeni otvor u koji su smeštene dve prednje kamere, a na poleđini je vidljiv sistem sa četiri kamere.


Ono što rendere čini još zanimljivijim jeste da možemo videti i 3.mm priključak, poput onog koji imaju Galaxy S9 and S9+. Prethodne glasine su sugerisale da dolazeći premijum Galaxy S model neće implementirati priključak za slušalice.

OnLeaks ima prilično dosbru reputaciju kada su u pitanju procurele informacije o uređajima i njihova verodostojnost, ali ćemo za potvrdu onoga što vidimo na najnovijim Samsung Galaxy S10+ renderima ipak morati da sačekamo još nekoliko meseci.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

tesseract Novi član postova: 126
Kakav fail... Pa ja ne mogu da verujem da ce ovo "cudo" ovako da izgleda, da li su ovi oz Sljamsunga normalni?! Sav prostor desno i iznad ovog otvora ce biti beskoristan. Notch pored ovoga izgleda kao laka prehlada.

Qualcomm: Svi Android proizvođači će imati premijum 5G telefon do kraja 2019. godine

YouTube za Android instaliran preko pet milijardi puta

10104
10105
10106
10107
10108
10109