Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy S10+ na novoj fotografiji uživo

29.01.2019 19:30 | 6 Mobile
Samsung Galaxy S10+ na novoj fotografiji uživo


Fotografija kompletne prednje strane Samsung Galaxy S10+ telefona se pojavila na Weibo stranicama, dodatno potvrđujući dve prednje kamere u gornjem desnom uglu ekrana. Takođe je primetno da telefon ima izuzetno tanke okvire.

Pored navedenog, ikonice u vrhu izgledaju poravnate sa otvorom za kamere, a iznad njih je dosta praznog prostora. Kako se pokazalo, ovo deluje kao efikasniji aranžman u poređenju sa standardnim izrezom u ekranu.

 

Pogledajte još: Galaxy S10+ će imati 12GB/1TB varijantu, 5.8-inčni S10 se neće zvati Lite


Kada su specifikacije Galaxy S10+ telefona u pitanju, o tome je bilo dosta vesti u poslednjim nedeljama i mesecima ali da ponovimo: 6.4-inčni Super AMOLED ekran, Snapdragon 855/Exynos 9820 čipset, kombinacije skladišta i memorije od 1TB, 12GB RAM / 512 GB, 8GB RAM i 128 GB, 6GB RAM. Tu su tri kamere na poleđini i dve s prednje strane, 4000mAh baterija i Android 9 Pie softver od samog starta.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Milan Neregistrovan korisnik
Nisam mogao da ne ostavim komentar u vezi samsungovih telefona a posebno što sam na vašem ja mislim YouTube kanalu našao komentare da vi promoviše te Samsung telefone i nešto slično od komentara a upravo je problem što vas zaista pratim i svaki proizvod opišete maksimalno po pitanju kvaliteta izrade i naravno cene što je krajnjem korisniku na kraju krajeva i bitno i ne ali ..... drago mi je da i dalje ima zakrivljen ekran ali nemam takav telefon doduše ipak je Samsung Galaxy j7 2017 koji koristim već malo više od godine sa kojim sam zadovoljan ali ipak 3gb ram memorije već posustaju zbog igrice modern combat i nekih dvadesetak aplikacija tako da ionako u tom segmentu od tih 300€ ima telefon sa barem 6 gb ram a i ekrani su mnogo bolji nadam se da će Samsung izbaciti neki model sličan s8 ...znam da je tehnologija izrade možda skupa za za taj niži segment.....mada njega možete kupiti za nekih 420€ nov što mi sa njegovim hardverom i dalje izgleda primamljivom ponudom a možda i s8 plus mada mislim da mu je i dalje cena poprilično veća od obične verzije ali radi s o tome da se u prolasku video devojku koja ga drži u ruci tj. koristi i da mi je bilo "Vau" kada sam video ekran ....mada to je bilo u prolazu ....ako ne zadovoljićemo se i nekim .....pocophonom......sa vodenim hladjenje.....novim ...naravno sa poboljšanom...kamerom ....haha....poz
Enco Neregistrovan korisnik
Marke buducnosti Oneplus Huawei Xiaomi.
markosimicx Novi član postova: 89
Pre oko nedelju dana je prikazan zvanicno Vivo Apex 2019 koji ima snapdragon 855, bez ijednog tastera i td. ali na ovom sajtu ni reci o tom telefonu. Cudno.
nerven Član postova: 639
a šta misliš, realno? da nema možda neke veze s parama?
Devic Stevan Neregistrovan korisnik
Dokle bre vise o tom S10. Od dana zvanicnog predstavljanja S9, pa sve do danasnjeg dana, bombardujete nas pretpostavkama, glasinama, nagadjanjima kakav ce biti i sta ce sve imati S10. Skoro sxaka treca vest je bila o S10. Te imace ovo, te imace ono, te nece imati ovo, te nece imati ono, te ce se zvati ovako, te se nece zvati ovako. Zar je toliko nestrpljenja u vama da jednostavno niste mogli da sacekate zvanicno predstavljanje kad ce biti poznate sve pojedinosti o S10. I tu onda vise nema nagadjanja i pogadjanja. Tad ce sve biti jasno. Objavite tacne specifikacije, uradite test kad za to dodje vreme i gotovo. Bez mnogo drame i pompe.

Redmi Go ozvaničen po ceni od 80 evra

Pocophone F1 na DxOMark testu kamere

10104
10105
10106
10107
10108
10109