Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy Note9 rastavljanje otkriva veliki sistem sa vodenim hlađenjem

10.08.2018 12:37 | 0 Mobile
Samsung Galaxy Note9 rastavljanje otkriva veliki sistem sa vodenim hlađenjem


Tek što je telefon objavljen, a već imamo prvo rastavljanje Galaxy Note9 modela koje nam daje uvid u unutrašnje karakteristike Samsungovog novog telefona od 1000 evra.

Rastavljanje je obavio ruski blog Hi Tech Mail Ru. Ono što je najzanimljivije jesu vizuelne ilustracije koje pokazuju postojanje značajno većeg sistema vodenog hlađenje u odnosu na ono koje ima Note8. Hi Tech Mail Ru je veliki bakarni provodnik u Note9 telefonu čak nazvao "kulerom notebook klase".

sam2_165.jpg

Samsung svoj novi sistem hlađenja naziva "water-carbon" i tvrdi da se u njemu nalazi prava voda. Sama rashladna cev je načinjena od bakra, poput onih na drugim premijum Android telefonima, ali svakako impresionira njena veličina.

U procesu rastavljanja Note9 modela otkrivena je i zaštita koja sprečava da tečnost prodre u telefon, a omogućava IP68 sertifikaciju.


Pogledajte još: Samsung zvanično predstavio Galaxy Note9


Na prvi pogled, izgled različlitih komponenti deluje gotovo identičan onome što je imao prošlogodišnji Note8. Međutim, nakon bližeg uvida primećuju se neke razlike: S Pen se čvršće drži u svom slotu, port za punjenje je povezan sa matičnom pločom, slušalica na novom modelu je veća i drugo.

Ukupno gledano, deluje kao da je Samsung pažljivije sklopio Galaxy Note9, a više fotografija rastavljanja telefona je dostupno ovde.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy Home je Bixby-pokretani pametni zvučnik

Discord počinje sa prodajom igara preko svoje beta prodavnice

10104
10105
10106
10107
10108
10109