Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy Note9 će biti prvi telefon sa novim Bixby 2.0 asistentom

23.07.2018 13:35 | 0 Mobile
Samsung Galaxy Note9 će biti prvi telefon sa novim Bixby 2.0 asistentom


Samsungov dolazeći Galaxy Note9 ima nekoliko prednosti u odnosu na svoje prethodnike iz Note linije. Ovo uključuje veliku bateriju kapaciteta 4000mAh, novi čipset i više skladišta, S Pen pametnu olovku sa Bluetooth podrškom ali i implementaciju nove verzije Samsungovog digitalnog asistenta - Bixby.

Južnokorejski mediji izveštavaju da će se novi i poboljšani Bixby asistent vratiti na Galaxy Note9 modelu u verziji Bixby 2.0. Asistent će doneti poboljšane procese za jezike, brži odziv i poboljšane mogućnosti u domenu smanjenja buke. Ovoga puta, Samsung proširuje delovanje Bixby-ja i na eksterne aplikacije i servise, nudeći API-je i SDK-ove svima koji žele da doprinesu donošenju Bixby ekosistema u svojim aplikacijama.

U međuvremenu, pojavio se novi render za Galaxy Note9, koji telefon prikazuje u Deepsea Blue varijanti. Nešto ranije, pojavile su se informacije o Lilac Purple modelu, a ostale varijante boja telefona uključuju crnu, sivu, plavu, ljubičastu i smeđu.


Pročitajte još: Galaxy Note9 neće biti samo manja nadogradnja Note8 modela


Kada je S Pen pametna olovka u pitanju, otkrivene su još neke njene funkcije. Sugeriše se da će stylus imati mogućnost da funkcioniše kao daljinski zatvarač za kameru i imaće mogućnost kontrolisanja muzike, a moći će i da daljinski otključava Galaxy Note9 i drugo.

Predstavljanje Samsung Galaxy Note9 modela se očekuje 9. avgusta u Njujorku.

Izvor: NDTV

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Novi Sony kamera senzor za telefone donosi 48 efektivnih megapiksela

Google Images za web testira korisnički interfejs u stilu onog na mobilnim uređajima

10104
10105
10106
10107
10108
10109