Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy Home će se pojaviti do kraja juna

13.05.2019 10:20 | 0 Multimedija
Samsung Galaxy Home će se pojaviti do kraja juna


Dugo očekivani Samsung Galaxy Home bi se uskoro konačno mogao pojaviti na tržištu. Prema navodima Samsungovog zvaničnika, južnokorejska kompanija planira da objavi Galaxy Home tokom prve polovine 2019. godine. To znači da bismo uređaj mogli videti do kraja juna.

Samsung je svoj Bixby-pokretani pametni zvučnik predstavio tokom objave Galaxy Note9 telefona, na događaju koji je održan pre više od devet meseci. Od tada, kompanija se nije previše oglašavala o samom uređaju, a prikazala ga je jedino u novembru na Samsung Developers Conference događaju.

 

Pogledajte još: Samsung Galaxy Home je Bixby-pokretani pametni zvučnik


Kada pametni zvučnik konačno stigne, na tržištu će se suočiti sa jakom konkurencijom iz Google-a i Amazona i ostaje da se vidi koliko doibro će se nositi sa Google Assistant i Amazon Alexa modelima.

Samsung je posvetio dosta pažnje visokom kvalitetu zvuka za Galaxy Home tokom najave uređaja, što sugeriše da bi kompanija mogla da cilja premijum segment a ne mejnstrim tržište. Cena, i konkretan datum objave Samsung Galaxy Home  pametnog zvučnika za sada nisu poznati.

Izvor: AndroidAuthority

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 

Komentari

0 Dodaj komentar

Android Q će omogućavati aplikacijama da snimaju zvuk iz drugih aplikacija

Days Gone je bila najprodavanija igra na PSN Store-u u aprilu

10304
10305
10306
10307
10308
10309