Samsung Galaxy Fold infografik opisuje karakteristike telefona

Južnokorejska kompanija je objavila infografik koji obavlja dobar posao u opisivanju karakteristika telefona kako u sklopljenoj tako i u rasklopljenoj formi

Samsung Galaxy Fold se razvijao godinama i u pitanju je poprilično komplikovan uređaj. Zahvaljujući neobičnom formatu, čitanje specifikacija sa papira nije najbolji način da se objasni telefon. Na primer, ne postoje zasebne “prednje” kamere.Južnokorejska kompanija je sada objavila infografik koji obavlja dobar posao u opisivanju karakteristika telefona kako u sklopljenoj tako i u rasklopljenoj formi. Kada je sklopljen, telefon ima 17 milimetara u delu gde se nalazi lajsna, odnosno 15,5mm na drugom kraju.
 
Pogledajte još: Samsung demonstrirao savijanje Galaxy Fold telefona nekoliko stotina puta (video)
Prava magija se događa kada se Galaxy Fold rasklopi u tablet formu, što nam omogućava pristup 7.3-inčnom Dynamic AMOLED ekranu sa HDR10+ podrškom i 4.2:3 odnosom stranica. Moguće je imati do tri aplikacije na ekranu u istom trenutku.Tu su još neke zanimljivosto: 4G konekcija sa nanoSIM + eSIM i drugo. Više detalja je dostupno u pratećem infografiku (kliknite za uvećanje).
fold2m.jpg
Izvor: Samsung
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi