Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy F će imati novog Bixby asistenta

20.11.2018 21:40 | 0 Mobile
Samsung Galaxy F će imati novog Bixby asistenta

 

Nakon održane konferencije za developere početkom meseca u SAD-u, Samsung je danas u Seulu imao drugu programersku konferenciju. Portal The Investor izveštava da, iako su mnoge stvari o kojima se govorilo i pokazalo na ovoj poslednjoj konferenciji bile slične onima o kojima se i ranije pričalo, postojale su neke blage nijanse u razlikama. Naime, informacija koja je ugledala svetlo dana isključivo na događaju u Seulu je dodavanje nove verzije Bixby servisa.


Pogledajte još: Ovako izgleda Samsung Galaxy F na novom renderu (video) 


Chung Eui-suk, šef Samsungove AI divizije, rekao je da će sklopivi pametni telefon Samsung Galaxy F imati novu verziju Bixby asistenta. "Novi Bixby koji se trenutno nalazi u razvoju biće prikazan na sklopivom pametnom telefonu, ali još nije odlučeno da li će biti nazvan Bixby 3.0", rekao je on. Takođe je dodao da će nova verzija AI softvera imati više nadograđenu platformu sa različitim sadržajem.

Mogućnost sklopivog pametnog telefona, koji je ponovo potvrđen, moći će da se pretvori iz 7,3 inčnog tableta u 4-inčni pametni telefon. Očekuje se da će zvanično debitovati početkom sledeće godine, sa novom verzijom Bixby-ja. Međutim, kako će ga Samsung tačno tweak-ovati, da li će biti ekskluzivan samo za preklopni telefon, ili kakve su njegove funkcije, trenutno je tajna.

Izvor: Pocketnow 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy S10 i Galaxy F kolor varijante poznate, neće svi imati senzor otiska prsta

PUBG o detaljima završene Fix PUBG kampanje, kao i planovima za narednu godinu

10104
10105
10106
10107
10108
10109