Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy Buds Pro slušalice stižu sa boljom ergonomijom i kvalitetnijim zvukom

14.01.2021 20:16 | 0 Mobile
Samsung Galaxy Buds Pro slušalice stižu sa boljom ergonomijom i kvalitetnijim zvukom


Zajedno sa Galaxy S21 serijom telefona, Samsung je danas predstavio i Galaxy Buds Pro TWS (truly wireless) slušalice, svoj najnoviji model u premijum segmentu.

Dizajn je inspirisan Galaxy Buds+ modelom, ali Buds Pro imaju bolju ergonomiju i omogućavaju duže vreme slušanja sadržaja. Pored toga, obećavaju bolji kvalitet zvuka i nude aktivno utišavanje buke iz okruženja.

Galaxy Buds Pro imaju 11mm vufere za dublji zvuk i 6.5mm tvitere za visoke zvukove. Samsung ističe da trenutni sistem značajno poboljšava kvalitet zvuka.

Pored toga, Pro model slušalica nudi značajna poboljšanja u segmentu pozivanja. Tu je dodeljeni Voice Pickup Unit (VPU) koji razdvaja glas od pozadinskog zvuka. Prisutna je i nova Wind Shield tehnologija, koja omogućava da vetar ne kvari iskustvo pozivanja.

 


Samsung tvrdi da aktivno utišavanje buke blokira 99% ambijentalnog zvuka. Još jedna nova funkcija je Auto Switch. Moguće je povezati dva Samsung uređaja istovremeno (telefon i tablet, na primer). Na kraju, tu je 360 Audio zasnovan na Dolby Head Tracking tehnologiji i Game Mode za slučajeve kada je korisniku potreban najniži mogući lag.

 

Pogledajte još: Saznali smo cene i dostupnost Samsung Galaxy S21 serije u Srbiji


Svaka od slušalica ima 61mAh bateriju, za koju Samsung tvrdi da može da traje do pet sati konstantnog slušanja uz uključen ANC i oko osam sati bez ANC-a. Tu je još jedna baterijska ćelija od 472mAh u kutiji za slušalice. Brzo punjenje omogućava sat vremena slušanja muzike sa samo pet minuta punjenja.

Galaxy Buds Pro slušalice su dostupne u Phantom Silver, Phantom Violet i Phantom Black varijantama. U pretprodaji će se naći od 15. januara, po ceni od 229 evra, a na tržištu će biti dostupne od 29. januara.

Izvor: The Verge

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung je ozvaničio Galaxy S21, S21 Plus i S21 Ultra, znamo i cene

Navodni Xiaomi savitljivi telefon se pojavio na fotografijama uživo

10104
10105
10106
10107
10108
10109