Greška

Došlo je do greške.

Samsung Galaxy A30s stiže još jači i sa unapređenim specifikacijama

02.09.2019 18:30 | 0 Mobile
Samsung Galaxy A30s stiže još jači i sa unapređenim specifikacijama


Saopštenje za javnost

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila je novi model telefona Galaxy A30s, savremenog izgleda i sa unapređenim inovacijama. Uz svestranu kameru, Infinity Display ekran i izdržljivu bateriju, ovaj pametni telefon stvoren je za korisnike koji žele da iz trenutka u trenutak beleže i dele svoja iskustva, pružajući im sve što je potrebno za instant svakodnevicu.

„Postaje sve teže zamisliti život bez pametnih telefona. Oni nas spajaju i omogućavaju nam da delimo svoja iskustva sa svetom”, rekao je YeonJeong Kim, potpredsednik i rukovodilac segmenta Product Planning Group, Mobile Communications Business u kompaniji Samsung Electronics. „Kako učestalost korišćenja ovih uređaja kontinuirano raste, naš cilj je da neprestano uvodimo inovacije, pružajući korisnicima najbolje proizvode i iskustvo. Mogućnosti koje su nam od telefona potrebne na dnevnom nivou Galaxy A30s podiže na još viši nivo.“

Model je dostupan u četiri nove boje – crnoj, beloj, zelenoj i ljubičastoj i odlikuje ga inovativni, upečatljivi dizajn sa jedinstvenim geometrijskim šarama i futurističkim hologramskim efektom na pozadini.

U kombinaciji sa izdržljivom baterijom od 4,000mAh sa opcijom brzog punjenja, i Game Booster-om baziranom na veštačkoj inteligenciji, ovaj model pruža najbolje gejming iskustvo „za poneti“.

Pored toga, poseduje trostruku zadnju kameru – unapređenu glavnu od 25MP, zatim jednu sa ultraširokim objektivom od 8MP, kao i objektiv za dubinu od 5MP. Uz pomoć Live Focus režima na kameri od 5MP, korisnici mogu primenjivati boke efekte profesionalnog kvaliteta, stvarajući na taj način dinamične portrete. Alatke pametne kamere podrazumevaju i Flaw Detector i Scene Optimizer opcije, zahvaljujući kojima je veoma lako napraviti savršenu fotografiju.

sam2_300.jpg


Skener otiska prsta ugrađen je u ekran, čime je zadržana jednostavnost dizajna i istovremeno omogućeno još intuitivnije čuvanje podataka.

Korisnici Galaxy A30s pametnih telefona, biće umreženi sa Galaxy ekosistemom i u mogućnosti da koriste različite servise, kao što su Samsung Health, Samsung Pay i Knox.

Za više informacija o Galaxy A seriji pametnih telefona, posetite ovu stranicu.

Izvor: Samsung

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Samsung Galaxy A90 5G na renderima i prodajnom pakovanju

TCL 40ES560 Android TV predstavlja prijatno iznenađenje (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109