Samsung donosi prvi TV koji se savija na komandu

Kompanija donosi novi TV, dijagonale 78 inča, čija je glavna karakteristika mogućnost da se iz ravnog panela prebaci u zakrivljeni, na korisnikovu komandu.

Samsung ponovo intrigira svojim tehnologijama, a najnovijom ponovo staje na crtu LG-u. Kompanija donosi novi TV, dijagonale 78 inča, čija je glavna karakteristika mogućnost da se iz ravnog panela prebaci u zakrivljeni, na korisnikovu komandu. Samsungov UHD TV ovo postiže pomoću motora ugrađenih u ivice okvira. Ekran zapravo ima dva okvira: standardni okvir i jedan koji ga okružuje. Ovaj drugi okvir ima pomenute motore koji guraju ivice TV-a ka unutrašnjosti kada korisnik to poželi. Ugao zakrivljenosti je isti kao i kod regularnih zakrivljenih televizora, što znači da nije upadljiv. Za sada nije poznata cena ovog zanimljivog UHD TV-a, kao ni datum predstavljanja na teritorijama van Koreje. Sledeći potez je na kompaniji LG.
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi