Samsung do sada prodao preko milion zakrivljenih monitora

Samsung je danas objavio da je kompanija prodala preko milion zakrivljenih monitora širom sveta. Kompanija je svoj prvi zakrivljeni monitor predstavila u septembru 2014. godine i od tada je konstantno širila svoju liniju.

Samsung je danas objavio da je kompanija prodala preko milion zakrivljenih monitora širom sveta. Kompanija je svoj prvi zakrivljeni monitor (27-inčni, 4000R, SD590C model) predstavila u septembru 2014. godine i od tada je konstantno širila svoju liniju. Kao rezultat, Samsung trenutno drži više od 85 procenata globalnog tržišta zakrivljenih monitora (izvor IDC).”Od lansiranja našeg prvog zakrivljenog monitora u 2014. godini, trudili smo se da pratimo evoluciju tehnologije i prilagođavamo je industrijskim standardima koje zahtevaju korisnici gejming i industrije zabave”, istakao je Seog-gi Kim -potpredsednik Visual Display Business odeljenja kompanije Samsung Electronics. Samsung ističe da je kompanijin cilj predstaljanje oštrije zakrivljenosti sa svakim novim modelom monitora, uz zadržavanje konstantno skladnog i stilizovanog dizajna. Kompanijini najnoviji zakrivljeni modeli – CF591 (27-inčni model) i CF390 (23.5-inčni i 27-inčni modeli) – dodatno šire vizuelne mogućnosti u industrijski vodećoj 1800R kompoziciji.Izvor: Guru3DSve informacije u vezi sa kompanijom Samsung, možete pogledati na Samsung stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi