Greška

Došlo je do greške.

Samsung DeX proširuje podršku

02.07.2018 10:32 | 0 Multimedija
Samsung DeX proširuje podršku


Samsung je svoju DeX periferiju predstavio uz Galaxy S8 liniju prošle godine. DeX omogućava iskustvo poput onog na PC-u na eksternom monitoru, koji je sa telefonom povezan preko DeX Pada. Trenutno je moguće koristiti samo jedan monitor uz DeX, ali novi izveštaj sugeriše da se do kraja godine očekuje Samsung DeX podrška za dva monitora.

Tokom narednih meseci se očekuje objava Galaxy Tab S4 premijum tableta (najverovatnije tokom IFA 2018 u Berlinu), a novi tablet bi trebalo da podržava DeX.

Izveštaji pominju da će Samsung korisnicima omogućiti da displej tableta koriste kao sekundarni monitor, kada je povezan na DeX. Ima smisla povezivanje tableta u dual-monitor modu, ali bi funkcija mogla raditi i sa telefonima.


Pogledajte još: Ovako izgleda Samsungov novi DeX Pad


Ne pominje se kako će ovaj sistem sa dva monitora raditi sa tabletom, s obzirom na to da DeX Pad dodatak ne može da podrži tablete. Samsung bi korisnicima mogao ponuditi da kupe Book Cover, koji će navodno biti objavljen uz Galaxy Tab S4, ukoliko žele da koriste DeX u ovu svrhu.

Kompatibilni Galaxy Note i Galaxy S uređaji bi podršku za dva monitora mogli dobiti preko softverskog ažuriranja i to nedugo nakon Galaxy Tab S4 objave.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

AMD Vega 20 će podržavati PCIe 4.0 tehnologiju

WhatsApp dodao novu funkciju za grupe

10304
10305
10306
10307
10308
10309