Greška

Došlo je do greške.

Samsung Bixby otvoren za developere eksternih aplikacija i uređaja

08.11.2018 17:20 | 0 Software/Web
Samsung Bixby otvoren za developere eksternih aplikacija i uređaja


Samsung će omogućiti developerima aplikacija da uključe Bixby u svoju podršku, dok će hardverske kompanije takođe glasovnog asistenta moći da ugrađuju u svoje uređaje.

Godinu i po dana, nakon što je Bixby objavljen, Samsung je svog digitalnog asistenta implementirao u telefone, televizore, frižidere i druge uređaje, ali su ovo bili isključivo uređaji južnokorejske kompanije. Sada će i druge kompanije imati priliku da Bixby ugrađuju u svoj hardver, bilo kao alternativu za Amazon Alexa i Google Assistant ili kao dodatnu opciju za korisnike koji žive u Samsungovom ekosistemu.


Pogledajte još: Samsung Galaxy Home je Bixby-pokretani pametni zvučnik


Samsung takođe planira da u dolazećim mesecima objavi Bixby na nekoliko novih jezika, uključujući nemački, italijanski i francuski.

Bixby svakako ne predstavlja najpametnijeg asistenta i od strane brojnih korisnika se smatra slabijom opcijom opd trenutno dostupnih. Međutim, Samsung brzo nareduje a jedan od poteza koji će poboljšati Bixby jeste omogućavanje developerima da asistenta i njegove funkcije integrišu u svoje aplikacije.

Izvor: The Verge

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Android će podržavati savitljive displeje

Fingerprint u ekranu stiže i u srednju klasu Samsungovih telefona

10504
10505
10506
10507
10508
10509