Greška

Došlo je do greške.

Samsung bi svoj sledeći tablet zapravo mogao nazvati Galaxy Tab S7 + Lite

06.05.2021 13:48 | 0 Mobile
Samsung bi svoj sledeći tablet zapravo mogao nazvati Galaxy Tab S7 + Lite

 

Ne samo Kinezi, već je i Samsung je tokom godina imao prilično luda imena proizvoda. Ko može zaboraviti uređaj koji se zvao Galaxy SII Epic 4G Touch, ili Galaxy SII Skyrocket HD, ili u novije vreme Galaxy S20 FE 5G UV. Uskoro će se na listu dodati još jedno pomalo zbunjujuće ime - Galaxy Tab S7 + Lite.

Roland Quandt, leaker sa odličnim informacijama, objavio je danas na Tviteru da će se tablet koji se naziva Galaxy Tab S7 Lite zapravo zvati Galaxy Tab S7 + Lite. Max J, još jedan leaker sa odličnim dojavama, potvrdio je ovo.

 

Pogledajte još: Samsung za narednu godinu sprema tablet koji se savija na tri dela

Prema prethodnim procurelim informacijama o ovom proizvodu, ličiće dizajnom i karakteristikama na Galaxy Tab S7, koji je objavljen krajem 2020. godine, ali ovog puta sa nešto slabijim specifikacijama. Izgleda da će po veličini biti sličan većem Galaxy Tab S7 +, pa otuda i ime. Ima smisla kada o tome zaista razmišljate na osnovu prethodnog brendiranja Samsunga, posebno kada znate da će predstojeći Tab A7 Lite popuniti prazninu koju bi S7 Lite napravio.

Kada bi ovaj novi tablet mogao da debituje? Predstavljanje uz Galaxy Z Fold 3 / Z Flip 3 je moguće, ali izgleda da je verovatnije da će ovaj tablet biti objavljen i nešto ranije.

Izvor: 9to5Google

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Serija Manga Made in Abyss prilagođava se akcionom RPG-u

Gamescom 2021 ponovo će opet biti potpuno digitalni događaj

10104
10105
10106
10107
10108
10109